`Vinylmobil Doktor LP´ fixar skivan när du är ur spår!

Glada Gotland som älskar vinylformatet när det gäller musik, ja allra bäst är musik Live med liv i luckan förstås.

Men för att skapa skön feeling med nåt gott att både hålla i handen och träda på pinnen så är ju vinyl åhhhh såååå surrogat skööööönt.

Nu har dock vissa vinylvänner fått ”ur ≈ spår problem” men har även fina funderingar över sina vax och för att lösa dem snabbt så inför vi i takt med tekniken

`Vinylmobil Doktor LP´

Här kan du ringa in dina frågor/funderingar i realtid och få snabba svar av 33 1/3 erfarenheten själv.  OBS, även andra format såsom Mini – Midi  -Maxi – Singlar – EP samt Stenkakor är förstås lika spårvänligt välkomna – här handskar vi villigt fram svar för alla fina fingertopps smaker!

Foto: Glada Gotland

De första samtalen har precis skivsnyggt avklarats och Vinylmobil Doktor LP har glatt de ”desperata” inringda frågeställarna med dessa ljuvt klingande Nyårsklockor:


Samtal 1:

Hej där Doktor LP… jag försökte spela Dancing In The Dark med Brucan när det var mörkt & blåsigt som bara den ute samt gråkallt inne – så på med plattan för att ge mig lite värme i kroppen eftersom jag är singel  – men han liksom jag frös fast i farten – vad göra?

Desperat darrande danshälsning S. Vårsten

Vinylmobil Doktor LP

Hej där – passa på och njuuuuut av det fint frusna läget – när vårfloden kommer så kan du varmt dansa vidare – i fortsatt brusande befriande takt.


Samtal 2:

Hej där Doktor LP… jag tände några Tomtebloss för nära facet på Julafton förra året … nu har jag inget näshår kvar och det känns inte lika roligt när allt kommer K(r)ing.  Nåt snabbt gott nytt hår tips!?

Undrar: Crimson

Vinylmobil Doktor LP

Oj då – passa på och näsvist glädja dig av den hårfria snoken och känn alla  fina fria nyårsdofter bättre, dessutom garanterat snorkråkefritt! Annars så är det utväxt i sin fulla styrka redan den 21… var så säker!


Samtal 3:

Hej där Doktor LP…jag hade önskat mig nyvispad Cream som julklappsplatta av min älskling men fick missuppfattat den här… hur gör jag nu för att få den äkta gräddkänslan tillbaka utan att störa romansen?

Vill ju inte få henne att tro att jag inte vill ha den.

Undrar P. Rädd

Vinylmobil Doktor LP

Inga problem – ställ den i ett vitt oskyldigt rum över natten och ge den en ny chans … snart kommer du känna att den verkligen är hett stoff! Mums – och hör sen!


Samtal 4…

Hej där Doktor LP – när jag spelade Ebba Grön på en het fest så så förvandlades punken mer till en skål med sega popcorn – hur gör jag nu för att folk ska lita på mitt låtval & skivkunnande!?

Hälsar Stackars Barn

Vinylmobil Doktor LP

Vad finns det kvar mer än the biggest blow? Jo, på med ugnen – värm upp till 800 grader och de är hett härligt hjärtligt tillbaka i gammal god form! Du kan lita på mig!


Samtal 5… eller möjligtvis 6:

Hej där Doktor LP jag har tappat bort mina vita handskar när jag skulle sätta på Bordell Mammas Visor – vad göra nu när jag har så stor lust?

Frågar Johnny B.

Vinylmobil Doktor LP

Vinylhandskar på – skyddar det mesta och bästa. Lusten får aldrig bli lat… bara möjligtvis latex. Vi sänder ett obegagnat provpar med Posten Pronto!


Detta var några exempel på frågor till din villiga `Vinylmobil Doktor LP´  – nu kan DU också raskt ringa på nummer

0016334578

och oblygt ställa dina vinylfunderingar:

  • Pris per samtal endast 16 kronor/varv
  • Du får raskt svar
  • Vinylmobil Doktor LP sätter dig garanterat på/i rätt spår…
  • …vid alla vinyliska sjuka såväl som friska skivsituationer.

Gott Nytt Vinylår 2019 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *