VM Bollkoll – snack med matchbollen om den viktiga rollen !

Hallå där på dig matchbollen i årets Fotbolls VM… du har många ögon på dig just nu, förlåt menar fötter… är du fortsatt redo för uppgiften !?

Jo då… mitt namn är Telstar och jag tål många höga luftfärder men gillar förstås att få ligga och glänsa i nåt av målen när någon av spelarna lyckats träffa mig på min skönt ömma punkt 😉

Foto: Matchboll ”Telstar” 2018

Jo men vad härligt… var sitter din ”ömma punkt” då !?

Ha ha… gillar att bli  fiiiiint fotsmekt… på ett raffinerat kittlande sätt… blir det på detta skööööna sätt så sätter jag sprätt och  studsar upphetsat rätt !

Är det några fotsmekningar du saknar, verkar vara mycket pang på bara !?

Det skulle väl i så fall gärna vara en vanlig hederlig tåfjutt, djupt underskattad, kommer en sån så känns det läckert i lädret, fotmys !

Förlåt en amatör men nu är du ju som matchboll aldrig ensam, jag menar försvinner du ur bild så kastas snabbt in en annan på plan, är du klonad !?

Jo det vill jag lova, numera har jag hela släkten på plats och vi är som identiska tvillingar och delar på glädjen allihopa.

Men från mina släktingar så har jag förstås hör det riktigt hårda arbetet de hade i tidiga mästerskap – helt ensamma hela matcherna – då var det mer ont än skönt i deras sömmar när slutsignalen gick, aj aj aj !

Foto: Matchboll från 1934

 

Ibland hamnar du på straffpunkten när domaren har bestämt att nåt av lagen gjort nåt ”dumt” – hur känns det !?

Oj, jo det är nästan så jag kommer i darr då med, många ögon riktade på mig samt oftast en riktig fokuserad och hård spark mitt på mig – nästan så luften går ur mig även om målvakten plockar mig snyggt eller boxar ut mig långt från målmaskorna.

Men vad gör jag inte för spänningen.

Skönast är nog trots allt att få sitta i krysset – jag gillar att vara slug & hög 😉

Har du gjort bort dig själv någon gång och orsakat orättvist resultat i nån match !?

Nja, det har väl hänt att jag har tappat luften när jag ej varit rätt uppumpad , där krävs ytterst skicklig tryckhjälp av materialaren.

Sen har jag kanske studsat mot domaren samt lekt Guds hand… men det får du inte skriva om… då går luften ur mig totalt mitt i  matchen !

Okej, vi skall inte störa dig mer inför uppladdningen – men är det sant och du och årets maskot har en romans !?

Helt klart gillar vi varandra men jag har fått prata klarspråk men min vän Zabivaka som på olika sätt försökt påverka mig om hur jag skall bete mig på matcherna. 

Vi bollar har alltid en räv bakom örat – långt ifrån en vansinnigt egotrippad varg !

Tack för snack – mycket rar rundhet önskas på din fortsatt fina fest med… VM-tassarna ! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *