Emanuel Norrby & Robin Waernquist är ännu hemliga – men snart så !!

Hallå där… nu börjar det grönska även för er, när är 2016 års datum!?

logo

2016 års datum är spikade men hemliga än så länge. Inom kort kommer all information om sommaren att släppas via alla våra kanaler (Facebook, Twitter, Instagram, hemsida)!

+Plus här på Glada Gotland förstås 😉

Gästartisterna är hemliga …men husbandet – vem hittar vi där då och på vilka instrument?

Husbandet har (i väldigt liten utsträckning) varierat men stommen är och har varit följande:

  • Robin Waernquist på trummor,
  • Mårten Britse på bas,
  • André Kristiansson på gitarr,
  • Kenneth Waernquist på gitarr,
  • Helmer Norrby på keyboards,
  • Lars Knutas på slagverk,
  • Emanuel Norrby på keyboards och sång,
  • Filip Olandersson på trumpet,
  • Johan Axelsson på saxofon och
  • Kristian Persson på trombon.

Det är femte året som ni arrangerar detta och publiken strömmar till, vad är hemligheten bakom succén!?

Svår fråga att besvara men om jag tillåts spekulera så tror jag att det finns några anledningar till att folk vill komma, och återkomma till Så Mycket Burgsvik.

Dels tror jag folk gillar att det händer något ute på landet. Det mesta sommartid händer i Visby och när det erbjuds något påkostat och roligt på landsbygden så tror jag att det uppskattas.

Det blir dessutom ett större ”event” när man måste åka 16-17 mil (om man bor i Visby) för att komma till och från evenemanget.

så m

Foto: John Norrby

För det andra tror jag att vårt koncept med hemliga gästartister gör att folk vill återkomma. Vi fick inspiration till det när vi såg ett liknande evenemang på en krog i Hudiksvall, där ett kompetent husband underhöll tillsammans med hemliga gäster.

Vi var där ett par gånger och det var verkligen spännande att se vilka som var kvällens gäster. Man ville komma tillbaka nästa gång för att se vem som kom då och oavsett om artisten var en personlig favorit eller inte så blev man underhållen eftersom man var helt nollställd och inte hade några specifika förväntningar.

Det var fantastiskt och vi ville göra samma sak på vår hemmaplan!

Vilket är det viktigaste budskapet ni vill förmedla från scenen?

Vi vill förmedla glädje, musik och folkfest. Vi kämpar hårt med att försöka tillfredsställa alla åldrar så gott det går och det gäller både när vi väljer vår egna repertoar och vilka gäster vi bokar.

Folk ska känna sig som hemma och välkomna.

Det sista vi vill är att någon ska känna sig exkluderad eller att evenemanget känns VIP. Folkfest!

så mycket scenbild

Foto: John Norrby

Hur och på vilket sätt så kan jag som är intresserad få fortlöpande info och boka in mig redan nu?

Biljetter och datum kommer släppas inom kort och för att hålla sig uppdaterad så kan man lämpligtvis följa någon av våra kanaler i sociala medier eller vår hemsida.

Vi finns på:

https://www.instagram.com/samycketburgsvik/

https://www.facebook.com/SaMycketBurgsvik/timeline

https://twitter.com/samktburgsvik 

och på vår hemsida

http://www.samycketburgsvik.se/

Vi finns även på

https://www.youtube.com/user/samycketburgsvik

där publiceras förvisso inte löpande information men om man vill kika på våra filmklipp så är man varmt välkommen till vår kanal.

Vad sysslar du/ni med i vardagen, jobb, fritid etc och var är (bor) ni då?

Vi är båda frilansande musiker på heltid, bosatta i Stockholm, så vi fyller våra dagar med spelningar, rep, turnéer osv.

Robin spelar med olika artister och band och har det senaste året även arrangerat en del turnéer och konserter. Nu närmast väntar en familjefest på Ica Maxi Arena på Gotland där Tobbe Trollkarl, Markoolio och Mojje kommer att uppträda.

Emanuel har sedan september 2014 varit en del av Orups krogshow ”Viva La Pop” som har spelats på Hamburger Börs i Stockholm och nu spelas på Rondo i Göteborg. I höst avslutas ”Viva La Pop” med en lång arenaturné genom landet.

Både Emanuel och Robin har de senaste tre somrarna även turnerat med sommarturnén Diggiloo där Emanuel är kapellmästare/keyboardist och Robin är trummis. Även sommaren 2016 blir det Diggilooturné för oss båda.

Sist men inte minst … har ni någon ”drömartist” ni verkligen vill skall komma Så Mycket mer till ER i Burgsvik!?

Vi har många drömartister – både ”stora” och ”små” artister. På sätt och vis är alla våra tidigare gäster drömartister då vi verkligen känt att alla har bidragit till vad som är Så Mycket Burgsvik.

Vissa artister går i princip inte att boka då de inte gör spelningar utan sitt eget band och sin egen produktion men vi har kämpat i fyra år och vi kommer fortsätta kämpa för att få till härliga, spännande, bra gäster!

Emanuel Norrby & Robin Waernquist är ännu hemliga – men snart så !!

robin emanuel

Glada Gotland tackar för den trevliga pratstunden och vi ber att få återkomma i takt med sorkarnas planeringen för Så Mycket Burgsvik 2016!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *