Pigge gör en inspirationsturné på Gotland!

 

Jag har haft förmånen att få betalt för att åka runt i Sverige och inspirera företagare, privatpersoner och skolungdomar och prata om mitt liv som entreprenör.

pigge profilNu tänkte jag göra en mini-turné på Gotland och berätta om min bakgrund med mindre bra skolgång på grund av dyslexi och hur detta har hjälpt mig i livet.

  • Hur medgång och motgång lärt mig att våga.
  • Hur olika projekt har skapat lärdom och utvecklingar som lett fram till investeringar på ön för mer än 600 miljoner kronor.
  • Hur jag varit en av initiativtagarna och drivkraft bakom Gotlandsflyg , Gotlandsbåten mm.

Jag tänkte även passa på att ge min syn på framtiden på Gotland. Vad Gotlandsbåten har betytt och kommer betyda för ön med mera. Vart jag tror att jobb finns och hur du kan vara med och tjäna 20 – 50 000 kr per år skattefritt.

Med mina kunskaper om flyg och båtar så tänkte jag även dela med mig om tips på hur du åker riktigt billigt när du skall till och från ön framöver.

Vi gör 7 stopp runt ön och det kommer finnas plats för ca 70 – 200 pers per ställe.

På första stoppet (Kneippbyn) kommer den kände författaren Jonas Jonasson ( Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann) att medverka och berätta om sitt engagemang på Gotland mm.

Som en extra bonus så kommer vi att sälja biljetter till Gotlandsbåtens smygpremiärtur till Västervik den 29/4 där vi skall försöka komma med i Guinness rekordbok genom att att slå rekord med snabbaste bilfärja mellan Gotland o fastlandet.

Målet är att komma ner under två timmar och det blir en historisk tur med max 500 platser. Du som kommer kan köpa en t.o.r biljett för 100 kr (max 4 biljetter/person o först till kvarn)

Det är fri entré men begränsat med platser så först till kvarn gäller här också.

Välkomna

Pigge Werkelin

pigge

gotlandsbåten 2

http://gotlandsbaten.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *