Hallå där Örjan Hillbom…

SIN lag 2

Örjan Hillbom • Lars Schill • Niklas Lindberg • Tomas Lindberg

…hur går det för SIN lag II med förberedelserna i POPGISS 13, kan deltagarna förvänta sig några nyheter/överraskningar…men det är kanske hemligt!?

Förberedelserna går bra. Nya, spännande (och hemliga) kategorier att vänta. Sen kommer det att koras en etappsegrare efter varje kategori! Det är en nyhet 🙂

Vad är det som drar tror du att det även i år verkar närma sig hela 50-60 stycken 4-manna lag, vad är det som lockar att ställa upp i denna typ av frågetävling?

Kanske det att det är världens roligaste tävling och världens trevligaste tillfälle att dricka öl och träffa trevligt folk 🙂 Vi hoppas på 76-lag. Nytt rekord alla kategorier!!! Det är 49 lag nu.

Kommer det vara några tekniska nyheter eller är det papper och penna som gäller fortfarande när det gäller att svara?

Papper och penna som vanligt men vi har ambitionen att snabba upp rättningen med fler datorer (vi får se om vi löser det)

Vilken musikfavorit, band/artist samt låt har du själv?

Rammstein är det coolaste bandet på planeten just nu. Dels beroende på deras oslagbara scenshower men deras ironiska texter är fantastiska (om man bemödar sig att översätta dom från tyska förstås). De som tror att Rammstein är proNazi har då rakt inte fattat någonting. Man kan lyssna på låten ”Links” och se om man blir visare. Favoritlåt för tillfället: ”Das Modell” Rammsteins cover av Kraftwerks låt. Finns tyvärr inte på Spotify.

Övriga tips för de tävlande och publik som du vill berätta!?

Drick varannan vatten. Det kan bli en sån där dag när man dricker 20 glas vatten :)Det kommer att serveras en buffe för 100:- som har öppet ett par timmar. Garderoben blir obligatorisk även i år. UTSKÄNKNINGSKRAV och bra för att lapphämtarna skall komma fram mellan borden. Det kan bli trångt

PS. Vi tidigarelägger starten. Vi har så mycket vi vill hinna med och dagen är ändå ”förstörd” 🙂

Nya tider: Incheckning och VÄLKOMSTÖL 14:00 Tävlingsstart 14:30.

Vi startar med en specialrond (som inte ingår i huvudtävlingen) där alla som kommit bland de fyra bästa lagen någonsin (personligen) eller är sponsorer INTE får delta. Med andra ord, ett ny stjärna kommer att tändas på POPGISS-himlen!

http://www.popgiss.com/popgiss13/index.html

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *