Hepp ger hopp – välkommen!

Ella är engagerad, inte bara för sig själv och sin familj utan utanför våra gränser – givmild och inspirerande.

I min värld är alla är lika mycket värda och förtjänar därför lika mycket respekt. Engagemang är en stor del i mitt liv, speciellt för dem som inte har det så lätt. Bland annat är jag engagerad i Lett U Hjelpe, som hjälper barn och unga på ett kriscenter i Lettland. Jag är också med i SISU Gotlands styrelse där är mina hjärtefrågor är barn och ungdom samt integration.

ella_24-2

Foto: Kusinerna Kommunikation

Så också för företagare, i skolor, organisationer etc.  som ibland behöver hjälp att kunna säga

HEPP!

Ja vad menar du nu Ella, vad är din metod som gör den i världsklass så bra för framtida bemötande!?

HEPP är en metod som handlar om att med hjälp av värderingar skapa ett arbetsklimat som tillåter alla på arbetsplatsen att vara som de själva vill.

Rätt använd blir den oerhört kraftfull, då den bygger på en överenskommelse mellan medarbetare om att alla tar ett ansvar. Oavsett vem era kunder, medlemmar eller användare möter ska de känna att de möter en ambassadör, någon som vet vad den talar om och som vågar möta densammes behov.

HEPP är en metod som inte lindar in saker och ting i lull-lull, som inte förskönar något utan drar fram det där som så många organisationer har sittandes i väggarna.

HEPP är en akronym för HAPPY, ENGAGERAD, PERSONLIG och PÅ TÅ.

ella-logo

#ettannatordförcoach

  • STÖTTNING OCH PEPPNING NÄR DU BEHÖVER DET!

#annatordförcoach. Vad är det? Jo, en person som stöttar dig, hjälper dig att se klarare och som peppar med god energi när du behöver det. Jag vet inget om dig förrän jag vinnlagt mig om att förstå din situation, först då kan jag börja reflektera och resonera med dig.

Fler sidor från/av Ella: 

  • OM MIG
  • SMART REKRYTERING – GOTT ARBETSKLIMAT
  • KUNDSERVICE ÄR FÖRETAGETS HJÄRTA
  • MIN BOK

Gå till den utmärkta hemsidan och bekanta dig mer om allt som Ella vill vara med och dela med sig av – bli en HEPP person du med!

VÄLKOMMEN!

ella_27

Foto: Kusinerna Kommunikationella-logo

www.ellawahlgren.se

https://www.facebook.com/heppmetoden/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *