Holmhällar har hälsan!

Hallå där Olivia Hansén…

 …som är en av utställarna på en skönhet – och hälsodag som skall äga rum på Pensionat Holmhällar den 4 maj, hur kom ni på den idén?

Det var från början inte min idé, utan några av de andra utställarnas. Jag tror tanken var att det skulle vara en kul grej att göra på Sudret. En dag för utställarna att ha kul och lära känna varandra och även sina kunder. Visa att man finns och få möjlighet att informera nya kunder om vem man är.

Vad kommer att hända då, är det utställningar och demonstrationer av olika slag?

Allt möjligt! Vi kommer att stå vid olika stationer och visa vad vi jobbar med, man kommer att få testa på olika behandlingar och möjlighet att ställa frågor och boka in tider. Vi kommer även ha en tipspromenad som leder ner till strandbodarna med ett stopp vid en gammal bunker för att titta på båtar eller fåglar med stjärnkikare, något Zumbapass kommer det att bli, armbrytning, utlottning av en total makeover, eventuellt dansuppvisning m.m. Sen är ju restaurangen öppen som vanligt såklart!

Olivia vid bord

Hur många utställare har hittills anmält sitt intresse?

Jag är inte helt säker, men skulle kunna tro att det är 15-20 stycken.

Är det första gången som sådan typ av mässa/utställning är på Pensionat Holmhällar eller har det förekommit något liknande ”förr” !?

Nja, det har nog aldrig förekommit något liknande, det har dock varit lite sporadiska konstutställningar förr.

På vilket sätt kommer du tala om för allmänheten att det är på gång och är det någon speciell målgrupp som ni vänder er till?

Målgruppen är väl framförallt Sudretbor som är intresserade av välbefinnande. Tanken är att visa de som bor söderut att det inte behöver åka in till Visby för att exempelvis klippa sig, unna sig en ansiktsbehandling eller en massage. Vi kommer att sätta upp affischer i veckan, vi har gjort en facebooksida och ett event och hoppas på att ryktet sprider sig via ”mun-till-mun metoden”. Sen får vi se om tidningen kanske är intresserad av att göra något reportage.

Hur skulle du uttrycka dig med några korta ord för att locka sådan som kanske är lite tveksamma till nyttan och nöjet med det här?

Våga prova något nytt, det finns något för alla!

Skönhet och hälsodag holmhällar

Hur ser du själv på begreppet skönhet – och hälsa, yttre och inre känslor?

Skönhet sitter i betraktarens öga, men det är inte bara det som syns utan även det man känner. Jag tycker man ska lyssna på sig själv och sin kropp. Mycket har gått till överdrift med skönhetsoperationer och dieter, men så länge man mår bra med vad man än gör så syns det oftast på utseendet!

Vad gör du för att själv hålla dig i trim?

Med varierad kost och lagom av allt. Just nu är jag ganska dålig på att motionera och sport har aldrig riktigt varit min grej, men några promenader blir det och så rör jag mig en del i mitt arbete på Holmhällar.

Har du några speciella förebilder som du ser upp till?

Jag har ingen självklar förebild, det beror på inom vilket område, men mamma och pappa kommer nog alltid vara stora förebilder i mitt liv.

Vad gör du helst när du helt kopplar av från ditt jobb på pensionatet och övriga åtaganden?

Jag älskar att resa… En paraplydrink i en solstol vid Medelhavet eller en god bok i svärföräldrarnas soffa i Värmland, så länge man kommit ifrån ön så kan jag koppla av ordentligt.

Olivia bild 1

Sist men inte minst, vad är det som är så fantastiskt och magiskt med Gotland?

Att det är mycket mer himmel i förhållande till land! Och så ljuset här på ön, det är magiskt då det reflexteras i havet runt ön på ett visst sätt och gör att ljuset här är annorlunda förhållande till andra platser.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *