”…jag väljer att låta dig bli överraskad!”

wall of sound smyg

Hello there Mr Erik Larsson som har smygpremiär på Wall of Sound i morgon lördag – hur känns det, du har väl inte smugit för mycket nu så du själv går in i väggen!?

Vi kan säga att det egentligen är ganska lite ”smyg” över den här smygpremiären – det blir nog mer av en explosion faktiskt! Ett fantastiskt band på scenen och fullt ställ på dansgolvet fram tills stängning.

wall of sound blandad

Du jobbar ju annars som copywriter på oss reklambyrå – så nu blir det musik i stället för ord alltså!?

Både jag och min sambo Helena som jag gör detta ihop med har förstås dagjobben kvar. Men musiken är en stor passion för oss båda så det här får helt klart plats i våra liv!

Du har ju tidigare varit DJ på olika ställen – har du hittat ”hem” nu?

Ja, det här är en av Visbys allra häftigaste lokaler. Tornrummet i ringmuren är fantastiskt. Så här hör vi hemma!

När upptäckte du för första gången att det här med att servera musik var din grej!?

Oj… kanske när jag spelade in mitt första blandband och gav bort? Som sagt, musiken är en passion och har funnits med sedan barnsben.

Vem mer än du är med i ljudväggen?

Det är jag och min sambo Helena Holmgren som driver detta tillsammans. Och så har vi förstås ägaren Reinhard Keinprecht i ryggen. Underbar människa. 

wall of sound erik

Ni håller ju hus, eller torn, över Wisby Hof där förut Himalaya låg, har ni kvar något av den konstnärliga inredningen eller är det ny murfasad att vänta?

Själva ringmuren står kvar, det kan vi lova! Vi har stukat om lokalen för att få den känsla vi är ute efter – det handlar framförallt om ny inredning och ljussättning.

Själva begreppet Wall of Sound är ju myntat av Phil Spectors musikproduktion – blir det även en del låtar från det stallet som en hyllning!?

Självklart. Här kommer vi få uppleva allt från hela pophistorien som svänger.

phil spector

Annars har du säkert andra favoriter från olika decennier och genrer – men vilken är din absoluta personliga favorit som du alltid vill spela?

Då väljer jag David Ruffins cover på Jackson 5:s I Want You Back. Den har jag nog spelat varje gång jag DJ:at sedan jag upptäckte den.

DAVID RUFFIN

När du nu inte sysslar med ord på jobbet eller musik på fritiden – vad gör du helst då för att helt koppla av?

Då hänger jag med Helena och min dotter Salma. Världens bästa sällskap.

Vad förväntar du dig nu att Wall of Sound skall ge extra till den annars så ”kräsna och bortskämda” gotländska publiken som ju har såååå mycket att välja på?

Visby har ett väldigt bra utbud för att vara en småstad. Men Wall of Sound blir stället där musiken alltid spelar roll, vare sig det är livemusik eller en DJ som levererar den. Den som gillar att skåla, umgås och dansa till stans bästa musik kommer gilla att vara hos oss.

Sist men inte minst – hur ofta kommer du/ni ha öppet där uppe i tornet och hur går marknadsföringen till, hur lyckas ni locka folket till Wall of Sound, du som är ”proffs” på området

Vi tror på kvalitet före kvantitet, så i vår egen regi kommer det bli ungefär två arrangemang i månaden i vår. Vad det gäller marknadsföringen finns det tusen vägar att gå, jag väljer att låta dig bli överraskad!

wall of sound logo

https://www.facebook.com/wallofsoundvisby/?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *