Popgiss 2013

Den 6 april är det så dags igen att tävla i pop & rockkunskap i den årligt återkommande tävlingen PopGiss.

I år är det ett så kallat ”mellangiss” och då dammas skivorna av under en eftermiddag/kväll. De stora Popgisset brukar vara lite av en maratonövning och pågå vid 4 tillfällen under vinter/våren – vi får väl se hur det blir med det 2014.

Det är med stor glädje vi i vårat lag åter har anmält oss och i skrivandets stund är det 47 anmälda lag…brukar kunna bli ett 60-tal 4-mannalag så än finns förstås chansen att haka på.

Behöver du vara proffs? Svaret är nej, det går att vara med och njuta och leka samt bli serverad fantastiska toner från 50 talet till dags datum. Årets underrubrik PopGiss Für Alle lovar gott!

Visst kan det vara en fördel om laget består av en mix av sådana som var med förr och nån som kan allt om 2000-talets musikstilar och varför inte fler familjelag som ju får en liten släktträff på köpet!

Nu ser vi med spänning fram emot vad den arrangerade staben i SIN lag 2 har hittat för musik i garderoben samt i nyhetsbackarna.Det gäller i alla fall att skriva ned i protokollet vilken grupp/artist vi hör samt eventuellt svara på några kluriga följdfrågor.

Vi vässar pennorna och öronen och syns på Bordellen – ursäkta jag menar på anrika Restaurang Hwitstjärna tillsammans med alla andra finurligt döpta lag, kolla gärna länken nedan och hitta några kompisar hitta på ett lagnamn eller Skit I Namnet och kom med ni också – det är mycket musikmysigt och skivskoj!

 

Bordell Mammas Noviser

http://www.popgiss.com/popgiss13/index.html

POPGISS 13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *