Wisby Hof laddar för EM-fest!

Hallå där Johan Kurelid…

johan boll

…som tillsammans med Reinhard och Wisby Hof, öppnar upp portarna för EM-klubben kl 17 på fredag. Varför ger du dig i kast med detta?

Av rent egoistiska skäl faktiskt. Jag vill för en gångs skull kunna se samtliga EM-matcher utan att någon kan ifrågasätta detta och protestera. Jag föreslår att fler tar rygg på mig och gör mig sällskap uppe i den fantastiska lokalen ovanpå Wisby Hof.

Varför ska man se fotbollen just på Wisby Hof?

Dels för att lokalen är helt unik. Alla som någon gång har varit på en skön spelning med exempelvis Wall of Sound vet vilken magi som kan uppstå där uppe med ringmuren som kuliss. Jag vill skapa en mysig, skön atmosfär som känns lite hemma och där stamgästerna kommer tillbaka.

Behöver man boka plats?

 Nej, vi har ingen bokning alls, men vill man äta får man boka plats på restaurangen på 0498-25 63 00. Uppe i tornet finns det snacks och wraps om man vill stilla hungern på lite kortare sikt.

Berätta lite om er lokala EM-studio.

Jo, de dagar då Sverige spelar, alltså den 13, 17 och 22 juni, kommer vi att köra i gång vår egen studio en timme innan avspark.

En känd, gotländsk profil kommer att vara programledare och tillsammans med vår egen ”Erik Niva” som bisittare bjuds det på ett kortare försnack samt ett EM-quiz med en middag på Wisby Hof som förstapris.

Studion kommer att pågå i en halvtimme eftersom jag tror att många även vill se den vanliga studion på tv.

EM-2016-spelschema-Euro-2016

Hur dags öppnar ni på dagarna?

Under gruppspelet när det är tre matcher, kl 15, 18 och 21, öppnar vi upp kl 14. Den 17 juni, när Sverige möter Italien i den tidiga matchen, kommer vi att öppna ytterligare något tidigare.

Vad händer på fredag?

 Vi öppnar upp redan kl 17 för den som vill ha lite skönt häng, försnack och bra musik. Är vädret bra är det härligt att sitta ute på gården och njuta med en kall öl i solen.

em klubb

https://www.facebook.com/EM-klubb-p%C3%A5-Wisby-Hof-255745238108335/timeline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *