20 000!

Grattis

säger Glada Gotland till Gotland I Bilder som nu har fått härligt många medlemmar i sin FB-grupp.

Det har ju hänt att jag också tagit nåt foto som privatperson och publicerat på sidan som visar vår vackra ö. Och oj så många fler som då tittar och sänder in – kul.

Så här säger en av administratörerna Ellen Marie Martiensen glatt idag och säkert mysigt morr av vovven också 😉

Foto: Ellen Marie Martiensen

20 000!

Vi är nu mer än 20 000 medlemmar i Gotland i bilder!

Detta hade jag aldrig trott då jag startade gruppen i januari 2014. Jag trodde att det skulle bli några få gotländska fotonördar som ville dela bilder här…

I stället blev detta ett fantastiskt fönster ut mot resten av Sverige, Norden och Världen där vi visar fram det unika och vackra Gotland.

Vi som är administratörer får höra många och mycket rörande historier om människor som har denna grupp som sin bästa och kanske enda tröst i sin längtan till ön.

Tack Jesper Alvermark som hjälper mig med gruppen och tack till alla fina Gotlandsvänner som delar med sig av sina bilder.

Och kom ihåg: Det är NI medlemmar i gruppen som gör den till det den är; via era bilder, kommentarer och positiva omdömen.

Med vänlig hälsning Ellen.

Du som ännu inte hittat adressen och kanske har egna foton med motiv från Gotland – se till att kolla in de enkla reglerna och var med i fotogemenskapen! Eller våga bara och titta in och längta hit på riktigt – välkommen!

https://www.facebook.com/groups/772981562730132/

Foto: Glada Gotland

PS: Gotlandscentralen är ett nedlagt bolag/firma – de fina tygmärkena hittade jag på en loppis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *