Ny kompetens i skumskallen!

Jag har börjat i skolan igen… pirret borta nu, men visst känns det spännande att efter sååå många år ifrån skolbänken att vara igång igen 😉

Fina välkomsttal av Folkhögskolans ledare så bara skönt sugen nu att lära mig mer och få in ny kompetens i skumskallen! 

Foto: Glada Gotland

Det är Måndagsgruppen jag är med i så lättsamt skönt med mogna kompisar där huvudämnet är Gotlandskunskap – och vem vill inte se samt lära mer om denna fina förtrollande ö.

Läraren här är Calle Brobäck  och bara att säga hans namn kan ju göra vem som helst lycklig – han är som en riktigt härlig tomte, kommer med fina uppslag om var vi skall leta för att hitta mer kunskap.

Foto: Dämba Skogen

Nu kommer vi förstås få egna hemuppgifter och tillfälle att muntligt redovisa våra nyvunna kunskaper för oss i gruppen samt vid valda tillfällen för den fina Folkisgruppen som innebär alla olika grupper och elever på Fårösunds Folkhögskola.

Här på hemsidan ⇓ kan du bekanta dig med skolan, dess ledare samt de lite yngre kreativa deltagare, säkert lika skönt kunskapsugna som jag, inom sina härliga kursval … inga skurskallar i sikte! 

http://www.gotland.fhsk.se/sv/

PSSST – du som känner för att haka på – två platser har blivit lediga i Måndagsgruppen (se mer detaljer på hemsidan)

Ett fåtal platser finns kvar på deltidskursen på folkhögskolan i Fårösund. Välkommen att ta del av denna omtyckta kurs där kursinnehållet anpassas efter deltagarnas önskemål.

I kurserna har under åren ingått ämnen som Gotlands historia och kyrkokonst, allmän konsthistoria, data, samhällskunskap och litteratur.  

Foto: Glada Gotland

 

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *