Bättre Nyheter om och med 25Hus – ger mer plats!

Bättre Nyheter är en rikstäckande nyhetssida som tar upp… ja bättre nyheter från hela landet. Nu har vi hittat en god artikel om riktigt fina ö-vänliga Attefallshus.

Glada Gotland försöker ju i liten skala göra goda glada texter här på ön och här har vi hittat en trevligt litet stort hus som kan byggas fritt och snyggt på din tomt även här på Gotland.

Christopher Krusell har dessutom genuina gotländska rötter, så det är ju extra trevligt att kunna få presentera denna Attefallhusartikel:

Ett nytt hem på din tomt låter kanske som ett dyrt projekt, men idag kan nya bostäder byggas inom ett brett spektrum av priser till hög kvalitet. 25Hus är ett av de företag som driver utvecklingen framåt genom att leverera nyckelfärdiga Attefallshus.

 Vi har ett antal färdiga modeller och en arkitekt som kan arbeta tillsammans med kunder, säger Christopher Krusell.

Ni på 25Hus har som vision att förändra och förenkla livet för era kunder. Berätta hur ni har lyckats?

Pris, tillgänglighet och att vi är väldigt snabba på att leverera nyckelfärdigt. Vi startade specifikt för att producera Attefallshus och från beställning tar det cirka sex veckor innan ett målat hus står på plats.

Om det är ett mindre hus så tänker man att man ska göra det själv. Men ska man bo i huset och inte ha det som förråd är det en hel del som behöver göras. Vi förenklar hela processen.

Läs gärna hela artikeln (och fler sidor från Bättre Nyheter) här!

http://xn--bttrenyheter-gcb.se/artikel/sa-foerenklar-25hus-foer-attefallshusbyggen

Vill du läsa på mer om 25Hus och alla dess möjligheter – öppna dörren på vid gavel här!

https://www.facebook.com/25hus/?fref=ts

www.25hus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *