Det finns alltid nåt att fira med musik!

Jag har fått förmånen av att bli bjuden på några olika typer av fester ett antal lördagar framöver på raken – alla med den gemensamma nämnaren nämligen Musik!

Först skall en  50-årig pigg glad tjej få ett härligt Hip Hip Hurra och den enda ”presenten” eller motprestationen från oss inbjudna hon vill ha är att vi skall tänka ut en låt/musikaliskt stycke som vi förknippar med henne.

I min värld är hon känd för att stå med båda fötterna på jorden, aldrig att direkt vara ute och segla trots sitt ursprung från Västkusten. Det har dock blivit många resor för henne till sin familj där – ja när du nu bor på en ö så får du alltid vara beredd på att färdas på vatten – så då är det ju passande att Herr Dageby får stå för hyllningssången:

 

Lördagen efter är det bröllop som vackert gäller där det mysigt mjuka paret har stor passion för hårda metalliska toner – lite osäker på deras favoritlåt, men nu när jag får möjlighet och i all härlig kärlek som jag tidigare sett mellan dem så känns nog den här perfekt 

http://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho

Lördagen den den 4 oktober är det Kanelbullens dag – får säkert anledning att återkomma med något nybakat inför den dagen!

Lördagen den 11 oktober är det så dags för höstens härligaste första omgång av Musik & Quiz med ”hur många låtar som helst”! Samtliga med rötter i 60-70-80-tal. Där finns det ännu tid och plats för dig som läser detta att bilda ett lag och vara med denna roliga ”raketdag” – välkommen att fira med musik du också – saftig till sista skivan!

Sune anmälan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *