Drutten & Jena får fira även idag!

Sommaren låter segt vänta på sig – men under gårdagens Visby Pub-Orientering så sken solen i kapp med alla lag som var på jakt efter lager med mera skumma saker!

Visby Puborientering 2015 startfältet

Foto: Stibbe Hammarlund

En verkligen lyckad tillställning där du med hjälp av rebusar och bildgåtor skulle hitta det aktuella stället som serverade och där också förutom fylla i dig själv med ölen skriva ned vad som stod på skylten… eller dörren… eller nåt annat knepigt!

Kan lugnt säga att vi fick nog lite kreativ härdsmälta och hade fullt sjå att knäcka de väldigt finurliga kontrollerna – men stolpe in på vissa och irriterande NAJ DA på andra.

Utanför protokollet sprang vi dock på så trevligt festligt folk som naturligtvis tyckte vi kanske såg ut som två vandrande frågetecken i vårt töcken – men inombords så var vi bara fulla med bus!

Stort tack till Drutten & Jena som hjälper oss att ha barnasinnet kvar – fira detta fina arrangemang med en bit tårta… det är ni verkligen värda!

Drutten en Jena

Barnasinnet kvar – hur det är med ölsinnet kan vi ju fundera på!?  Men nu vi i alla fall pinkat klart för denna omgång men är än mer laddade för nästa orienteringstillfälle… men då skall knoppen vara lika kreativt full som blåsan, JO DA! 

Eller hur härliga Håkan 😉

 https://www.facebook.com/events/1653849264847139/

One thought on “Drutten & Jena får fira även idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *