…ett fint litet hus i en gammal stam!

Kärleken till det vilda och vackra och ett väder som ingen rår på – bara att ge sig och njuta trots överhängande risk för regn! Sundre kyrka har säkert säkrat upp med blixtlås på! Bara nu Gudfader kan ta sig in – men visst räcker det gott med den helige anden här!

P1070356

Vallmon är rart röd och får stå kvar där oplockad i åkerkanten – ingen blomma som du tar med dig hem, den hinner ju dessutom tappa blombladen innan du ens nämnt ordet vas.

Kanske inte bonden är så glad – det är ju ett ogräs – men kan i bland bilda härliga mönster så även den tuffa kan tycka det är vackert.

P1070354

 Mäktigt mörka moln där framme – men här lite längre söderut tittar solen fram och träden ger så sköna skuggor, se, njut, sakta in.

P1070346

Kommer nu inte vatten uppifrån behöver du inte vara trumpen… dags att testa om den funkar, den gröna pumpen!

P1070347

Stentun på stentun,  fint synliga från landsvägen, svårt att hinna med och fotografera alla. Låt dem stå i 1000 år till och aldrig falla!

P1070350

Inte så tätt mellan husen och trafiken är inte så turisttät ännu den heller. Men skvallerspegeln skvallrar om att det bor nån här året om i alla fall!

P1070361

Så kör nu försiktigt – ja ta det lugnt när du far fram… då kanske du till och med får syns på ett fint litet hus i en gammal stam!

P1070095

Samtliga sakta tagna foton : Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *