För feg för vissa steg !

När jag är ute och cyklar… bokstavligt talat… så brukar ibland färden sluta vid ett hinder som definitivt ej är gjort för cyklar.

Foto: Glada Cykelfrämjandet

Undrar faktiskt om de är gjorda att till fots GÅ upp eller NER på – de ser tämligen farliga ut vissa trappor som frestar till oanade höjder i det fria.

Möjligtvis är detta Stairway To Heaven… ⇓ de sista tagen du tar innan allt blir… mörkt… eller ljust hur du nu ser på ditt öde.

Foto: Glada Gotland

En annan stege är väl något av en badstege ⇓ fast då på land… men jag var/är för feg för dessa steg. Nu beror det ej på kvalitén på träet och dess lutning – nu handlar det om grader. Mitt känsliga skinn vill ha steg(ande) badtemp tack. Annars sjunker humöret 🙁

Foto: Glada Gotland

Några steg som jag fick hjälp av en fyr att hitta var dessa trävliga kliv upp till högsta punkten vid Stenkyrkehuk  ⇓  som sattes i bruk 1885 – spännande steg samt sken som är värd sin plats i solen nu när den är pensionerad.

Här försvann fegheten – jag blinkade till och blev lyckligt passionerad 😉

Foto: Glada Gotland

Väl hemma igen så gäller det ha liiite krafter kvar från pedal- åhh annat klavertramp… 16 trappsteg väntar upp till KRUSEBO, dom tar jag hjärtligt, trivs att ha så många fler spännande spänstiga (!) steg kvar att upp&ner-täcka här på norr !

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *