För mycket pop i knoppen !

Dagen efter efter ”världens största” Popgiss från klockan 13 på dagen till sen kväll… typ 21 = cirka 8 timmars pop i knoppen där huvudfrågan var/är – vem hör du/ni !?

Från 1950-talet fram till färskaste färskast så fick sannerligen trumhinnorna det hårt att stundtals hinna med.

Som tävlande får du gång på gång svaret hur mycket du inte minns  – eller kanske aldrig har hört låten någonsin förr, men då var det ju på tiden !

Låtarna ekar ut i festlokalen i ganska så snabbt tempo så vid rast och vila vill du egentligen bara ha …. mer musik ! Och gärna glatt godis !

Foto: Glada Gotland

Riktigt fint balans i årets upplaga och jag tror de flesta lagen fick höra någon av sina favoriter och kände sig hoppfulla och glada att försöka vara bäst i klassen – eller glädjas i det lilla att just ”mitt band” eller ”min låt” fick vara med mellan membranen !

Lagbilden säger väl det mesta – vi trivs tillsammans och kompletterar varandra med glada tillrop och imponeras förstås av att vissa lag omkring oss ligger inne med ett så otroligt kunnande.

Popgisslag 2018: Clarence Nowater Revival = Anné Klintbom, Hempa Henziger, Freba Hammarström & Clarence Krusell

Vårt lag har i alla fall ett roligt kunnande och det är nog detta som är styrkan att denna tävling lyckas locka så många deltagare, glädjen – vi skiter väl i en Ford eller häftig BMW – vi vill liksom Anita ha ännu MER pop i knoppen!

Hon är vacker som få fast en marig att nå
För hon tar aldrig bort radion från sitt öra

TACK till Alla inblandade – vi syns vid nästa omgång, då hoppas vi förstås på smaklig spis med fläskkorv och gevär i schlager röra!

PSSST: Hur gick det då !?  Ja sammanställning samt fortsättning kommer du kunna följa på Facebook och/eller hemsidan.

https://www.facebook.com/groups/64496301049/about/

http://www.popgiss.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *