Roligaste Popgissnamnen – tre i topp !

 

Jag  vill gärna uppmärksamma alla glada taktiska (!?) lagnamn som förekommer i POPGISS 2018.

Klicka på bilden ⇑ så hittar du samtliga fina fantasifulla Popgisslagnamn anno 2018

En del av lagen har väl hängt med länge i samma bokstavskombination – några har ”döpt om” sig samt så då helt nyfödda sådana.

Hursomhelst tycker jag en del lyckats ringa in vad den här musik-gissningsleken går ut på – att roa sig själv och omgivningen.

Nu finns det som du ser över 60-lag att välja på – men här kommer mina personliga utvalda tre i topp!


Bronsplats (3:a)

Hullu Näyttämö*

*Lite finsk sisu eller hur galet som helst – vid snabb Googleöversättning blir det ju Crazy Stage eller galet skede… precis som allt kan upplevas här i Popgiss mellan låtvarven !


Silver (2:a)

Family Får*

*Ett lag med samma efternamn blir ju en familj… dessutom brukar vi egentligen kalla alla får för lamm på ön – här är det en skock fromma lamm men de i familjen liksom vi andra tävlande känner sig säkert som fårskallar när vi inte fattar ett dugg vem/vad vi hör i högtalarna! Bäää men inte Buuu !

Så minns vi ju ”äldre” även äkta Family Four med hela familjen Öst, Marie Bergman med flera kändisar.


Guld (1:a) 

Game of Tones*

*Sammanfattar vad hela baletten går ut på – med ett modernt uttryck i ett anrikt sagolikt i bland stökigt klingande förföriskt tonspel !


Betyder nu namnet nåt för framgången !? Nja… kunnandet och/eller turen att svara rätt sitter säkert på annat ställe som knappast går att stava till – men visst vore det trist om vi bara var ett nummer !

Men du/ni som sitter i startgroparna att bilda lag i framtiden – mixa gärna ihop nåt kärleksfullt giftigt lagnamn så vi alla blir förtjust bedövade – det vinner alla på! 

PSSST: Vilket av alla lagnamn gillar DU bäst – skriv gärna en namnkommentar här ⇓ 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *