Forum för fårskallar

 

I sökandet av vilken tidning, eller sidor här på nätet som jag har att välja på, så är det i alla fall en som jag så innerligt saknar på papper så jag riktigt får ont av längtan här uppe i min pappskalle!

En utgåva som tordes att vända ut och in på aktuella viktiga händelser samt personer och spegla dem så humoristiskt så att ”sanningen” de sa blev riktigt trovärdig!!

Riktigt roliga upplyftande  tjocka nummer som du verkligen inte ville rymma ifrån 😉

Mad Pippi

Oförskämt billigt 3:75! Och många av de som skämtsamt speglades kände sig säkerligen oförskämt billiga – men det var gjort med skicklig penna och med ett stort hjärta för sann satir!

Ingen gick säker i MAD-fältet – inte ens dessa nu igen aktuella X-filare!

Arikiv X Mad

Precis som det står på plakatet så finns Alfred E Neuman där ute bland oss någonstans – förlagan var ju amerikansk men välkänt av oss som glodde på en och annan TV-serie.

Men visst var det helt klart saker som följde med tiden här hemma i gamla Svedala – och som är lika aktuella än idag när vissa roller försvunnit även i pressen, fånigt kul!

Mad korrektur

Ett omslag och innehåll som jag själv är betuttat i, skivtokig som jag är, så gillar jag otroligt mycket detta tongivande musiknummer – husbondens röst har talat!

Allt för stereodåren MAD

Ja, jag väljer att visa upp förstasidorna här för att kittla dig lite. Nästa gång du besöker ett antikvariat, loppis eller andra ställen som kan tänkas ha begagnade tidningar, spana in en MAD och bli glad. Du får säkert leta lite, för många är vännerna som väntar på fyndiga återseende.

Du som nu är dumt nätgalen så finns det faktiskt ett utmärkt forum för dig att brääääka dig över också!

Forum får fårskallar

http://www.svenskamad.se/

Alla förstasidor, kuriosa med mera finns ju här… men glöm inte att DET ÄR papper som gäller så du kan till exempel vika ihop de magiska vikbilderna som visar saker som du minst anar, mera MAD än så kan det inte bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *