Grå Gåsen ger färgstarka möten!

En riktigt dimmig  dag nu i höstas så hade jag förmånen av att ha besök av glada vänner som jag ville visa några av Gotlands bästa sidor av.

Dimman var så tät så att Karlsöarna sågs bara som en suddig kontur där ute i Östersjön trots att vi i sakta fart tog oss fram på den slingrande vackra kustvägen från Djupvik söderut.

2014-10-09 13.23.54

Foto: Glada Gotland 

Men det vägdes upp fint senare hos Grå Gåsen i Burgsvik som bokstavligt talat lyste med sin färgstarka närvaro. Det var Håkan Ahlsten som villigt visade Kenny & Eva Gåsens spelplats och pratade bland annat om det kommande program som vi nu fått ta del av genom tv-rutan.

2014-10-09 14.07.16

Foto: Glada Gotland

Håkan A skymtades också i senaste programmet med Carola där han flitigt serverande mat & dryck till artisterna. Det märktes att gästerna trivdes och de låtar som nu tolkades kom ut så fint och med stor respekt för Fröken Häggkvist som blommade än starkare denna afton.

Carola

Foto: TV4

Hon delade med av sitt klorofyll och var även tårfylld på ett naturligt sätt när hon naket vaket utlämnade sig och redovisade delar av sitt liv som när avundsjuka den Jäkliga Jante gjorde allt för att stoppa henne. Hur mycket skit skall en kreativ människa orka ta utan att tappa gnistan.

Hon berättar vidare just om att livslågan var på väg att släckas – men hon fann sin frid och nytt bränsle i sitt troende och tur är väl det. Halleluja!

Stor respekt och även härlig humor samt hyss tillsammans med de andra artisterna i denna del av Så mycket bättre. 

http://www.tv4.se/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre

Nu känns Carola verkligen inte längre som en främling för mig – och som Love så kärleksfullt sa så är just den här plattan från 1983 lika vanlig som osthyveln i de svenska hemmen – något vi verkligen inte vill vara utan!

Carola Främling

Nu önskar jag av hela mitt hjärta att Carola och andra artister, fortsätter att tror på sig själva, vågar gå sin egen väg och förmedla det de känner, utan att bli avhyvlade på ett avundsjukt ohyfsat sätt.

Låt alla osthyvlar få blomma fritt!

Osthyvel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *