”Kom och låt dig väl smaka av solen”

 

Det är med strålande glädje vi idag kan presentera Gotland Grapes första vita vin

Come taste the Sun

75 cl. alkoholfritt halvtorrt vitt vin 0%.  Det ligger nu till sig efter årets skörd och kommer att finns buteljerat för levereras till Systembolaget, samt vissa utvalda butiker, i Midsommarveckan måndag den 16 juni 2014. På premiärdagen blir det även  ett vinevent vid Bolaget på Stora Torget i Visby där förutom provsmakning det svängande gruppen The Wineband underhåller.

Vinstocken  och druvan har mycket gamla anor och efter mångårigt förädlingsarbete, för att ge en så stor kvalitetsskörd som möjligt, så kommer vi äntligen att kunna buteljera cirka 1.500 flaskor som kommer att släppas i en exklusiv numrerad upplaga.

Priset kommer ligga kring 120 kronor per butelj eftersom det är en mycket liten upplaga – men med mycket stor solig smak! Vid varje såld flaska kommer 5 kronor oavkortat gå till Rädda Ringmuren för att vi vill vara med och vårda Visby Världsarv för framtiden.

Vårt vinnamn och etikettens utseende har tillkommit för att vi vill vara med och locka fler besökare och turister till ön. Vi kommer förstås framhålla att Gotland vann solligan 2013 och att vårt vin naturligtvis vunnit på det.

 – ”Kom och låt dig väl smaka av solen” och så här ser ”Come taste the Sun” etikett ut:

 

Gotland Grapes

 

Vinfakta:

  • ”Come taste the Sun”
  • Druva ekologiskt staketodlad på Gotland
  • Halvtorrt vitt vin med liten sötma passar utmärkt till heta kryddiga rätter eller att njutas som det är
  • 75 cl. flaska alkoholfritt 0%
  • Förädlad och buteljerad på Gotland
  • Pris cirka 120 kronor per flaska – begränsad numrerad upplaga
  • Extra bonus: 5 kronor per såld butelj går oavkortat till Visby Världsarvstad kampanj Rädda Ringmuren

 

Gotland Grapes General Manager

Mr. Clarence Krusell

 

 Psst: Gotland Grapes jobbar nu även med att ta fram en härligt het alkoholfri glögg gjord bland annat på gotländskt handplockade Björnbär samt kryddor av bästa sort, mer om detta i vårt kommande nyhetsbrev på Glada Gotland samt Facebook i början på november. Räkna med att årets jul får en  ”Galet God Gotländsk Glögg” 

 

—————————————————————————————————————————————————–

 OBSERVERA – ovanstående vin med etikett samt kommande glögg är bara på låtsas och fingerade produkter.  Det är mitt bidrag till tävlingen http://gotlandsreklamrookie.se/ som jag tyvärr inte blev nominerad att gå vidare i.  Nu är jag lika glad för det och ser med spänning fram att få se alla kreativa förslag i denna trevliga tävling – släpps inom kort på deras hemsida där du kan läsa om alla förutsättningar.

NU får DU gärna säga vad du tycker om ”Come taste the Sun” etikett och upplägg, skriv en liten kommentar i fältet här nere – skål och tack!

—————————————————————————————————————————————————–

One thought on “”Kom och låt dig väl smaka av solen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *