LJUDKALENDERN Lucka 1: Lee v/s Lee

Detta är LUCKA 1 i Glada Gotlands LJUDKALENDER –   du får bekanta dig med artister från A – Ö med rötter och nötter på vår ö 😉 Helt enkel en liten personlig presentation och det behöver ju inte vara julsånger de framför, spännande med alla genrer och talanger samt ljuva röster och instrument av alla de slag som det finns!

Vad har Lee Gotvik gemensamt med Lee jeansmärket!?

Lee gotvik pressbild

Foto: Leegotvik.se

Ja båda har jobbat med en diversehandel!!

När det gäller jeansen så kom de till redan 1889 av Henry David Lee,  och fanns bland andra varor i hans diversehandel i staden Salinas, Kansas, USA.

james-dean-lee-jeans

Foto: Reklamaffisch med James Dean 1950-tal

Lee Gotvik sjöng för diversehandeln Ellos så fint i vårkollektionen i mars 2014:

http://www.reklammusik.se/arkivet/44686/

Och visst gillar Lee att vara i butiker – för jag hade lyckan att får höra hennes ljuva stämma och fina gitarr bland silver & guldkonst hos Annika Gustavsson Jewelry  på  firmans ett års kalas.  Lee-stämman gjorde så att de gnistrande lite extra bland hantverket!

IMG_9103

Foto: Glada Gotland

Missade du då kan du gå och höra Lee nu på torsdag 3 december på Berså!

Lee Gotvik

http://bersabutik.blogspot.se/

Men naturligtvis finns andra tillfällen att lyssna in live och eller på Spotify & tuben – titta gärna in på hennes hemsida – kanske lite av en spännande diversehandel det också 😉

http://www.leegotvik.se/

Glada Gotland väljer och njuter gärna av den här – känns som att sväva på små moln i ett par inte allt för tighta Lee-Jeans!

https://www.youtube.com/watch?v=DL2U3w8zgpQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *