… oförskämt billigt…

Nu verkar det sig om orden även från fina svenska manliga munnar i ledande positioner hoppar ut fult och formas till något … oacceptabelt.

Ja så MAD att det inte ens blir vare sig skruvat eller skoj.

mad-magazine-540-cover-trump_57630082bf7974-52437233

Eller skämtade han bara trumpet och menade nåt helt annat den käre M-märkte kommunikatören i det blåa partiet? Sa han kanske bara Mora!?

Jag kommer aldrig sätta tummarna upp för idiotiska snuskpellar, däremot gillar jag sjuk humor men då skall den vara frisk.

mad-magazine-dumps-on-trump-cover_578e54de2eb3a5-45978969

Jag tycker att vi skall fortsätta våga flyga både högt och lågt när vi har något på hjärtat – men tar du i för mycket under vingarna så finns ju risken att du tappar huvudet och därmed både flyg- och talförmågan.

Härmed bevisat med otäck kraschlandning  mitt i den svenska idyllen, tur det gick så fort utför nu kan vi alla ta lärdom av det, eller!?

mad-svenska-06-66_533da0b5ddf2b329828ea1c4

Det finns ju så mycket fint många människor gör, oavsett deras ursprung, tro eller politiska övertygelse, engagerat, passionerat. För allas väl och ve – för demokratin!

Att då kalla dem med skällsord och tro att du är något förmer, då är det dags att tvätta tungan med tvål.

 Passa på och ta hela kroppen… 

t2ec16vhjhyffkqcpmkhbrfegwdq-60_1

…och glöm ej söta lilla stjärten!

PSST: Mad Magazine och/eller Svenska Mad var oförskämt billigt, Glada Gotland är ännu värre, här gör vi ju allt  gratis och dessutom med sjukt billiga skämt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *