På andra sidan vattnet…

ella

Kära vänner på Gotland. Vi behöver lite hjälp.

Precis på andra sidan vattnet, i Xante, Lettland, finns ett Kriscenter för barn och ungdomar. De är egentligen som våra egna ungar fast med en mörkare historia. Avståndet är närmare än vad det är till Stockholm..

Det är där man hamnar som första anhalt när man inte kan bo kvar hemma hos sina föräldrar eller släktingar på grund av våld, vanvård eller sexuella övergrepp.
Ungarna som bor där är helt underbara. Alla har sin egen historia, oftast väldigt tragisk men ändå finns det ett hopp hos dem på något underligt vis..

Ni var många som var med och hjälpte till när vi hade dem här på besök förra sommaren och ni vet också att med små små medel kan vi hjälpa dessa ungar att få ännu mer hopp och glädje..

Snart stundar årets höjdpunkt. Julfesten. Vi vill kunna gen alla på Kriscentret en varsin julklapp. De blir såå glada. Och det är här er hjälp behövs.

Jag vet att det är mycket och så inför jul och en massa annat, men det gör sådan skillnad. Det behöver inte vara något dyrt.. En sprayflaska AXE herrdeodorant som man kan köpa på ICA skulle vara otroligt uppskattat för en kille på 14 år.. Eller hårspännen eller ett litet nagellack.. De yngre barnen kräver inte heller något stort, det är mest tanken..

Det ska heller inte vara krångligt.. om du vill, lämna en julklapp till Systrarna Malmgrens på Adelsgatan så överlämnar de dem på julfesten. Det behöver inte ens vara inslaget. Det fixar vi.

Vill man inte göra detta så kan man självklart komma på Lett U Hjelpes konsert den 8/12.

https://www.facebook.com/lettuhjelpe/videos/702993103186333/

  • Susanne Alvengren
  • Anna Stadling och
  • Sons Of Bourbon är där.

Biljetten kostar 150 pix och finns att köpa hos Systrarna Malmgrens.

Varenda krona går oavkortat till dessa härliga ungar.
Perfekt Adventspresent!

Ella Wahlgren 

#lettuhjelpe #härligaungar #tillsammmanshjälpsviåt

logo-lett

https://www.facebook.com/lettuhjelpe/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *