Osläckt kalkkärlek banne mig!

Oj så många glada människor det finns här på ön. 

Jag har haft förmånen att få fråga några av dem om lite vad de pysslar med i jobb och till vardags och så har detta kompletterats med fina  foton och allt har lagts ut på Glada Gotland nu senast ett riktigt högljutt snack och ”avslöjande saker” med och om Timas Eliasson!

Timas hörde

 

Alla vackra, underbara, fantastiska, magiska etc. platser vi har på ön så har det liksom smittat av sig på oss ö-bor och visst verkar det osläckt kalkkärlek banne mig! Alla har förstås sin egen favoritbit av kalkkakan…men att vår ö i sin helhet ger heta känslor och god smak är helt klart.

Jag var till exempel inne hos Sylve på Kränku för att leta och prata om något helt annat då han berättar att han varit med sin fru och firat hennes födelsedag i vackert Italien med god mat, dryck och utflykter samt att de nästan hann med att ”bada” i Fontana di Trevi i Rom.

Visst hade den resan varit riktigt bravissimo men så blev Sylve som en yster liten sork, ögonen glänste och han nästintill grät av glädje när han poetiskt beskrev att av alla platser han nu sett, både i Italien och runt hela vår jord. Men nu var det sååå skööönt att vara hemma på Gotland igen för här är det ju fantastiskt, ja helt enkelt den bästa plats som finns!

Jag blev nästan lite rörd och gotländskt glad att han så manligt mysigt kunde säga så klart det som jag själv tänker varje dag:

Gotland jag älskar dig.

Visst slår även mitt hjärta varmt men kanske lite blygare i det tysta för vår ö. Nu har jag visserligen fått fart på mina förut kallnade, nu mycket varma, fingrar och skriver gärna om mina och andras ö-känslor här på Hela Gotland och ännu mer i blandad rauk & roll stil på Glada Gotland.

Nu tuffar också fin reklam fram både på T-banor och på Destinationssidor…vackra vyer med just internationell touche, riktigt lyckat lockande. Nu gäller det att vi alla som bor på ön verkligen tar emot våra besökare med samma mänskliga fräschÖr som på naturbilderna.

 Herr Dahlbom, som jag kommer prata mycket mer med på Glada Gotland framöver, får vara med, liksom Herr Eliasson, som omslagspojkar och naturliga ö-ansikten idag. Den som lever får inte bara TE hos Sylve och ÖL hos Timas, de får möta några hjärtligt Glada Gutar också!

Sylve Kränku april 2013 003

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *