Röda Kärleksbåten på redden!

Ett så stiligt varmt kärleksrött fraktfartyg har nu en längre tid…. ja ända sedan 2015 legat på redden utanför Visbyhamn.

IMG_9638

Foto: Glada Gotland

Den vanliga båten har inte haft något problem att passera trots att KESS i mösso vad stor den är. Men vad är det för hemligheter ombord!? Är det verkligen ett fraktfartyg eller helt enkelt ett bra fräckt fartyg!?

Jo, utan att ha allt för mycket sjövett så erfar Glada Gotland att det är en stor kärleks – och rockbåt… men för att kunna ligga lugnt och öva upp sig i kommande kärleksturné på alla världshaven så kallas den KESS… men snar tas E bort och det blir en stor blöt KISS av det hela. Sjövilt men sant!

Vem är då kapten ombord – jo GG tog den lilla hjälpande roddbåten ut och spanande in!

Kess Anna Ericsson

Foto: Anna Ericsson

Nu undrar dock GG om Kiss-kaptenen med sina matroser kanske varit för länge ombord!? En viss svajighet var påtaglig men sjömanskostymen satt ju tight å fint ändå!

captain of your ship

Vi rullade vidare till Nöjesdäcket där den naturligt blöta förklaringen kom läckert lätt gungande:

https://www.youtube.com/watch?v=h2r59-Xmge4

Så frågade vi lite fräckt... är KISS ombord!??  Och visst är dom ju det! Med sina första finaste Kissingtime låtar när de pussade friskt över hela USA… nu i nya länder samt vatten för att sprida riktigt blöta l♥vepussar!

Låt dig inte luras av de bleka ansiktena – absolut ingen sjösjuka här – bara ett vackert svart/vitt bevis på att färgstark kärlek finns både babord & styrbord samt inombords!

Nu måste jag dock ta mig i land igen – men hinner med att på den stora generösa vackert röda båten ett besök i minnessalongen. Ingen risk att slå knut på sig själv här …navelrep…  håller friskt för livets viktigaste mysigaste lekar!

https://www.youtube.com/watch?v=eTzxZ0lg7L8

Hinner även med att slutligen träffa Harry  som redan på 50-talet var mäkta populär med denna röda rosenkindade hamnmelodi!

Liten blir stor
drömmer och tror
kommer du snart till mig?
Rosende kind
kommer en vind
för den mig hem till dig.

PS: Vill du söka fakta och riktighet om detta fartyg (som egentligen heter M/S Seine) så kan du ju läsa här .. kanske inte så torrt och tråkigt det heller!

http://helagotland.se/samhalle/darfor-ligger-lastfartyget-kvar-utanfor-visby-12413920.aspx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *