Runt är inget strunt!

Allt som är runt är rart – kan jag konstatera efter besök hos grannen då det bjöds på nybakad rulltårta och även resten av bakverken samt kaffekopp och likörglas stod där så lockande runt det runda bordet!

IMG_4434

Nu är det bara att ta fram en vinylplatta så det blir skivor till kaffet och vilken låt kan väl sitta fint nu när jag suttit så fint och kanske blivit lite rund om magen – naturligtvis nåt med fart i som får mig att hoppa upp och springa runt!

Efter dessutom ha fått varit med på Gästgivaregården i maratonsittning med hur mycket god musik som helst, generöst serverad av Popgiss Bo-laget så är det nog hög tid att börja röra på sig i form av sån här riktigt rivig dans – eller åtminstone gå Ringmuren runt!

IMG_4448

Jo jag gjorde det igår, gick den givande Medeltidspromenaden. Men jag höll mig på insidan med god utblick på friska vindar som kom över sjön. Även om dessa gluggar är ganska så fyrkantiga så känner jag på mig att den här veckan blir inget dumt –  nu är jag full med energi å lägger bort allt strunt, jo, jag är på G för allt gott runt!

IMG_4445

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *