Anita Transistor gungar på höften vägen fram!

På min väg mot Mellanpopgiss så håller jag gärna käckt takten till Bernt Staf och hans låt Anita Transistor. (från LP Vingslag 1972)

Det är en skojig poplåt som går i hurtig tangotakt, dragspel, fiol, vissling med en härlig text. Lätt att sjunga med i samt gunga på höften vägen fram till. Låten sammanfattar på nåt sätt hela denna helg i ett nötskal.

Karin Persson i radion 004

Vi som nu kommer befinna oss på Restaurang Visborg där nu POP skall spelas upp kommer nog ha svårt att ta transistorn från vårt öra – och ja, vi kommer likt Anita få fööööör mycket av den vara som säkerligen kommer sluta med fläskkorv och schlagerröra!

Anita du är toppen, men du har för mycket pop i knoppen – tacka vet jag Ford och en häftig BMW!

sjunger Bernt och då reflekterar jag över vår fantastiska ö med hela det utbud på engagemang och arrangemang som finns att tillgå både i stad och på land…och ibland sker det liksom samtidigt!

När det gäller idrott så kommer har ju nu Gotlands Idrottsförbund en delvis Smaklös tillställning på Wisby Strand i afton. Om kvällens värdpar nu skulle utse nån inom motorsport så blir det väl nån med Amazon som vinner förstås!

Tack alla ni utövare, artister och arrangörer som med inspiration, kreation med blod, svett och ibland tårar ser till att vi har möjligt att få detta sportsliga, kulturella samt nöjeslystna utbud så fint serverat – ni gör de så underbart makalöst att bo här på  NÖJÖN – en del av Glada Gotland!

Hälsningar en riktigt nÖjd deltagare! 

https://www.youtube.com/watch?v=nCSccy4tyig

http://popgiss.se/mellangiss2015/regler-information/

http://www.rf.se/ImageVaultFiles/id_57749/cf_394/A3AffischGALA2015.PDF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *