Sensationellt (o)sminkat sorl

Ganska så osminkade i ansiktet står de där nu på Almedalsscenen våra kändaste politiker och lobbyister och lägger ut texten som ju är allt annat än osminkad. Nej här målas mascara med guld och gröna skogar och att det finns torra träd och konstigt fula troll som springer omkring och skrämmer vanligt folk är förstås alla andras fel. De välsminkade tungorna slår volter och ibland både det mullar och blixtrar till och ögonen glöder. Sen är de snälla igen och de väntar tålmodigt på napp efter ha startat sitt röstfiske med aptitretande beten i lite lugnare tempo

Almedalsveckan måndag 1 juli 2013 018

Ganska så osminkade…eller!?

Nu kan Glada Gotland sensationellt avslöja att några av de riktiga höjdarna i våra största partier har tränat än mer på sin utstrålning och  har påpassligt sminkat sig som några av medlemmarna i Kiss som de studerat live under 2013-års tappning  både på Stockholmskonserten i Friends Arena samt Sweden Rock i Sölvesborg. Allt för att gå hem i hårdrocksstugorna i landet som ju är en betydande del av de med rösträtt.

Här har du beviset och den enkla förklaringen varför några av dem valt att ge sig ut för att vara någon av de skönt sminkade originalmedlemmarna i gruppen – ja de vill ju bli lika populära och få folkets jubel samt äkta rockbandstatus de med och de sjunger  ”C’mon and Love Me” 

 

Almedalsveckan onsdag 3 juli 2013 041

 Peter Criss ”The Cat Man” trummis med italienskt påbrå och förstås 9 liv. Känd bland annat för ha skrivit låten ”Beth” som låg som en B-sida på en tidig Kiss singel  med lyssnarna till en radiostation ringde som bara den så låten fick en Grammy. Här anmälde sig förstås Jan Björklund frivilligt och räckte upp tassen. Mjau spann han och pekade på att B-sidor och B-etyg är bra samt takten i skolan skall vara lika spända som ett trumskinn. Folkpartiet har ju dessutom makalöst lyckats med mer än 9-liv och än finns det vift på svansen och klös i katten, si si.

 

Almedalsveckan onsdag 3 juli 2013 043

Ace Frehley ”The Space Ace” leadguitar som är mest rock & roll av alla medlemmar i bandet. En jäkel på alkohol, droger och skrev förstås ”Cold Gin” och körde säkert därefter bil som han kraschade. Här kastar sig  mycket modigt och utmanade Göran Hägglund sig in i leken som väl mer är känd som en renlevnadsman och skör bil fint som fan. Men Göran gillar rymdtemat där är han ju riktigt close to God samt att få vara den som får fortsätta att hålla i ledargitarren, åtminstone i Kristdemokraterna.

 

Almedalsveckan onsdag 3 juli 2013 046

Paul Stanley ”The Star Child”  gitarr och sång. Var med och startade Kiss, är den som eldar upp publiken med sitt prat. Har varit med i andra sammanhang som ”Phantom of The Opera”. Skriver de flesta låtarna och är gruppens sexsymbol. Här hann inte ens Paul prata färdigt innan Fredrik Reinfeldt sträckte sig och tog gitarren samt harklade sig och tog ton. Eftersom han nu även är ledig på partnermarknaden så kan han blinka med hela kroppen och leva ut som en riktig sexig stjärna.

 

Almedalsveckan onsdag 3 juli 2013 047

Gene Simmons  The Demon”  bas. Påstår att när han föddes så drogs han ut med tungan – därför är den så lång. Han sprutar eld och spottar blod som extra fin finess. Har även provat på att vara filmskådis samt haft TV-show. Älskar kakor samt kvinnor – påstår sig ha haft över 4.600 älskarinnor men är gift. Bakom denna demonmaskara döljer sig  Annie Lööf vars tunga ibland konstigt nog är tyst fast den skall tala. Kan möjligtvis vara alla bondkakor som hon tuggar på som hindrar henne en smula!? Du får hon spotta grönt blod! Men liksom Gene gillar hon ju inte månggifte och Lööf prasslar icke – men älskad av alla från topp till tå vill ju även en som håller sig kring Centerpartiet bli.  

 

Ja gott folk om gänget här på Almedalsbänken nu tar ton med lite hesa röster samt lägger till pyroteknik samt sminkmimik med mera så är det ju bara att njuta! För alla politiker, även de som nu hamnade utanför denna presentation kommer till dig och säger ”I was made for loving you” så är det så sant som det är sagt. Länge leve Kiss och Dr. Love, thank´s for the information.

Almedalsveckan onsdag 3 juli 2013 071

 

 

Glada Gotland länkar dig vidare om du vill veta mer om musik & smink:  http://www.kissonline.com/

Om du vill veta mer om politik, prat & (o)smink:  http://www.almedalsveckan.info/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *