Sex och prinsar säljer – BomB-NEDSLAGET visade allt!

Redan 1966 var jag inne på att sex och prinsar säljer. Min första handskrivna tidning som hette 1,2,3 & 4 och utkom året innan har jag skrivit om här:

https://www.gladagotland.se/nojon/jag-granskar-seriost-skamtsamt-mig-sjalv/

Men nu slog BomB-NEDSLAGET

ned som ett…b o m b n e d s l a g!

Alltid med knock-out!

IMG_6109

Nu var det också dags för större format i A4  -för här skulle – i full frihet – fräcka sidan kunna visa händerna upp!

Jo jag var väldigt fixerad av diverse kvinnliga attribut och tecknade av nakenmodeller på löpande band. Villigt ställde de upp. Runda former var det. Vackra vårtor blev det.

IMG_6110

Hade ju smygkollat under täcket i fula farbror Curth Hsons RAFF magasin – så jag visste någorlunda hur de naket såg ut. Undvek dock att rita buskar – så mycket svart tusch hade jag inte hemma, eller råd med. Hår där i rikliga mängder gillades och hyllades ju på sextiotalet.

Raff

Det var ett letande, sökande och suktande i puberteten vad kvinnor, eller flickor var på jakt efter. Vad som fick dem att tända till på oss vanliga pojkar. Nyfiket nosades det efter nymfomaner.

Var det bara vackra prinsar som red på vita hästar som gällde – eller dög det med en motorprins. Jo visst gjorde det det!

Bertil hette han och kom brummandes i en sportbil till en invigning av Hageby köpcentrum i Norrköping där jag då bodde fast i andra änden av stan.

Hela BB:s redaktion, det vill säga undertecknad, kastade, eller trampade mig ut och in i vimlet för att se och lära och monarkistiskt kunna rapportera på bästa plats i det allra första utgåvan:

Nummer 1, av BomB-NEDSLAGET

IMG_6119

Naturligtvis orsakade prinsen panik, svimningsanfall och hysteri hos allt kvinnfolk. Sån magnet var han. BB var tvungen att varna läsekretsen när denna porträttlika närbild publicerades:

IMG_6114

Hur skulle jag någonsin kunna komma i närheten av att orsaka denna magnetism – jag åkte ju dessutom omkring på en rätt rostig cykel, visserligen av märket Monark som jag köpt för Tre Kronor men det hjälpte inte för fem öre!

Skriva kunde jag i alla  fulla fall hjälpligt redan då och det lyckades jag faktiskt förblinda eller ordb(l)inda några tjejer med i klassen – det skedde på Roliga Timmen med en eget välrimmad romantisk prosa.

Hade ju räknat med några mysiga pussar som belöning – men fick i alla fall några skratt, eller var det kanske bara hånflin!? Svårt att veta så omogna som tjejer är, eller var vid den tiden!

(Låter dikten dock vila i frid här – vill ej orsaka fler falska flabb)

BomB-NEDSLAGET sålde i alla fall fint – hade ju dessutom ökat priset till hela 50 öre så nu drygades veckopengen ut rejält.

Prinsnumret gick snabbt åt så fler dyra karbonpapper kunde köpas in och sammanlagt blev det hela 10 nummer anno 1965 – sen blev det moderna tider med  stenciltryck av nyheterna Sanslösa & Skolk! (mer om dessa blad en annan gång – hälsar Tidningskungen!)

IMG_6112

Här lyckligt sparade i tidningsarkivet – några exemplar som är riktigt kul att läsa. Tänk om nån frågat efter nätupplaga på den tiden – snacka om sexig science fiction!

IMG_6115

BomB-NEDSLAGET © 1966

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *