Snacka om gästfrihet – Ida är riktigt hjärtligt generös!

I den kommande spelningen på Wall of Sound nu på lördag den 16 april, är det inte ”bara” Ida Andersson Band du kommer att få se, utan så många härliga gästartister kommer och går och/eller står på scen samtidigt!

IDA spel

Vad sägs om dessa härliga personligheter – bara att konstatera att vi här på ön är såååå bortskämda med fantastiska artister, bara att ta till sig och njuuuuuta!

1: Filippa Maurin!

filippa m

Får vi lov att presentera vår gästsångerska till det feta Wall of Sound giget 16 april – Filippa Maurin! Filippa är en av öns bästa sångerskor alla kategorier. Hon är dessutom underbart härlig och en sann glädjespridare. Vi är så glada att hon är med!

2: Mattias Jupiter

mattias j

Mattias är stöttepelaren i livet. Lugn och trygg. Han har många olika musikprojekt på gång, men ni känner honom nog mest från Bridge Tunes. Mattias hanterar många instrument så det blir spännande att se vilket han tar med och förgyller kvällen med. Det kommer bli mys!

3: Linn Klintberg

Linn k

Foto: Carina Gangnefjord

Linn är en fenomenal sångerska som är född in i bluesen. Hennes ljusa klara röst klingar så rysningar är svåra att undgå. Hon spelar många andra instrument också, en multibegåvning inom musik helt enkelt. På bilden ser du henne tillsammans med Ida sjunga en duett på jazzklubben i torsdags. Det kommer bli härligt!

4: Kalle Wiman

kalle wiman

Foto:  Lasse Oloffson

Hurra gästpresentation 4 kommer här – Kalle Wiman! Motörhead-, Iron Maiden- och Pink Floyd-hyllningar så det rasslar om det. Men nu är det dags för Kalle att vara med och hylla några av bluesens bästa kvinnor. Han valde bort basen denna gång. Istället bjuder han på ett instrument som det kan vara första gången någonsin bluesen möter på. Och lite annat. Det kommer att bli sååå roligt!

5: Erik Nehro

Erik

Erik är Idas duettkompis och en låtskrivare av rang. En virvelvind som ni känner igen från bandet Bridge Tunes. Han lämnar ingen oberörd och får vem som helst att skratta.

6: Niklas Sojde

Niklas

Foto: Håkan Lyttkens

Niklas behöver väl ingen presentation, men okej rå. Han spelar på ön med sitt band Vuxna män och har blivit hyllad för sina Dean Martin-experiment. Ni blir det till att kavla upp ärmarna och hylla lite kvinnor istället. Niklas är rolig och härlig, så detta kommer bli fantastiskt!

7 & 8 Paret  Carlgren

paret carlgren

…är något alldeles särskilt – Paret Carlgren! Johan har ju lirat med oss förr och han är bäst helt enkelt. Så fin, underbar och rolig! Saga är lika underbar hon. En fantastisk förebild med ett stort hjärta och plats för samhällsengagemang. Vi älskar dem mycket och är så glada över att de hade tid att vara med!

Ja, vilken afton det kommer bli där uppe i det fantastiska tornet i vår världsarvsmur... och om Glada Gotland får lägga till värdparet:

9 & 10 Helena ♥ Erik

wall of sound erik

Med så  stort musikhjärta ♥♥ driver denna klubb och gärna hoppar upp på scen själva och både sjunger och spelar samt ser till att gästerna & artisterna trivs i den mycket unika miljön – muren ljuder av ljuvt ljud! Tack Helena Holmgren & Erik Larsson.

 

…wham bam thank you ma’am!!

PS: Glada Gotland reserverar sig för att än fler gästartister hoppar på till lördagen … för allra senaste nyheter på den fronten så kan du följa Idas eventuella hjärtliga påfyllning på fina Facebook-sidan här:

https://www.facebook.com/IdaAnderssonBand/?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *