Mer giss till folket!

affisch popPrecis har målgången varit och facklan falnat i de Poplympisca spelen som gick av stapeln nu under tre heta sportsliga tillfällen i början av detta år.

En del av de deltagande atleterna kanske inte fullt ut hängde med i de moderna grenarna, men visst var inramningen, arrangörerna, rättarna, springarna härligt duktigt entusiastiska – dessutom ljöd ju musik av rätt skild karaktär i de utmärkt ljudande högtalarna som hördes gott över hela spelplatsen.

Att sedan festivalområdet där kristallkronorna hängde tjusigt i taket hade ett avlopp som höll på att gasa ihjäl några av de deltagande – ja det OSade skit – men tillställningen var inte skit, kanske lite segt i spurten…eller i kolan, trots goda försök till hurtighet.

Nya överraskande vinnare(?) blev det i alla fall, Bobby Tony, och allt finns nu fint snart snyggt sammanställt på hemsidan. Tack för god kamp, alla inblandade!

Bobby tony

www.popgiss.se

jerry gitarrAtt musikfrågetävlingar i denna eller liknade form är populära råder ingen tvivel om – för innan finalen i just nämnda Popgiss är klar så basunerar, eller DISTanserar sig Jerry  Jakobsson upp och drar ett distat gitarrriff och säger ”strängt”:

I november har vi planerat in ett mellangiss för människor som gillar distade gitarrer. Det kommer att bli sådant som kallas för hard rock, hårdrock och metall i alla dess olika former, men även progressiv rock, skramlig rock och punk. Ja, det blir helt enkelt ett lite hårdare och råare giss.

Exakt tid och plats är inte bestämt. Det kommer dock att klarna efterhand.

Varje lag får bestå av maximalt fyra personer. Saknar du lag, men vill vara med, eller är ni några personer som vill rekrytera fler lagmedlemmar så gör det gärna här:

Distgiss

https://www.facebook.com/groups/distgiss2016/?fref=ts

Glada Gotland blir så klart hjärtligt glad att nu ännu en form av musikaliskt giss kommer att kunna avnjutas – så vi låter väl bröderna Davies & Co säga, eller låta, som det är!

Yeah, you really got me now
You got me so I don’t know what I’m doin’ now
Oh yeah, you really got me now
You got me so I can’t sleep at night

Ännu fler musikgissmöjligheter innan eller efter !? dess så finns det till exempel:

Creppy Quizz som har återkommande datum under stora delar av året.

https://www.facebook.com/groups/250339215020596/?fref=ts

Musik & Quiz återkommer i höst med mångfärgade löv & love – det låter lovande 😉

https://www.facebook.com/MUSIK-QUIZ-314101078740773/?fref=ts

Här på Glada Gotland är vi galet glada i musik som den är, ja med eller utan frågor, och kommer att försöka bevaka och bejaka allt i dess form och ge utrymme för här på sidan!

Välkommen med dina egna N Ö J Ö N tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *