Stanna i bubblan!? Nej, hellre tillsammans!

Som du vet har jag bott ett rätt bekvämt liv här på ön… Provgute säkert minst nu i femtio (50) år samt några andra platser prövade rätt långt bort… Peking till exempel där jag stundtals kände mig rätt risig 😉 (läs Norrköping)

Föddes gjorde jag i Nyköping men att fly någonstans har jag aldrig behövt, okej då, in i fantasins värld har jag väl farit och levt på och i en bubbla ibland.

Clarence på folkabubbla

Där är det faktiskt rätt skönt att befinna sig verklig fantasi stundtals och numera har jag ett hem med radarspaning med vacker natur samt en skön socken, Bunge, med tätorten Fårösund som brinner för andra och varandra.

Ja åtminstone de med den varmt pumpande mysiga mänskliga muskeln som kallas hjärtat.  Här finns rum för fler!

Några av oss andra ”främmande” människor har fått fly från sitt förra så kära hemland och befinner sig långt ifrån en trygghet, eller kanske har fått en fin tillfällig sådan som förhoppningsvis kan bli permanent om alla bitar faller på plats.

Jag vill göra dig uppmärksam på sidan som finns full med möjligheter att själv bli delaktigt i något så fint som heter sympati och låta fler få Stanna Tillsammans med oss som redan har det gott och nu gärna räknar med MIG/DIG!

stanna-tillsammans

https://www.facebook.com/Stanna-tillsammans-221742511589819/

Stanna tillsammans är en akut kampanj för att utan omsvep samla in pengar så att de familjer som kom till Fårösund för ett år sedan ska kunna stanna här.

Myndigheterna vill att de flyttar till större enheter på andra ställen i landet och det snart, men de har redan hunnit bygga en grund här och vill stanna här under tiden deras asylansökan prövas – och vi vet hur vi kan göra det möjligt… (läs gärna mer här…)

https://www.facebook.com/pg/Stanna-tillsammans-221742511589819/about/?ref=page_internal

PSSSST: DU behöver förstås ej bo i Fårösund för att vara delaktig, välkommen att fritt kliva på övergångsstället!

…One thing I can tell you is
You got to be free
Come together, right now…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *