Tag plats i färggranna hösttåget!

Funderingarna är många denna dag då jag passerar ett regnigt  Södertorg i Visby, vad skall hända!? Grillad eller gillad – det är frågan!

IMG_9072

Foto: Glada Gotland

Och var har raggarvarvet tagit vägen? Nu står det mest bilar still på parkeringen – för  visst var det väl här Smaklösa hittade sin Goding vid en då tillåten rundtur!?

Jag går ut genom Söderport där låg en lort och den har någon gjort.

Jag får fint möte med kunnig marknadsinriktad person, vi dricker kaffe och gläds åt att allt behöver inte gå ut på att vara kommersiell – tänk på det Herr Krusell.

Så jag fortsätter att vara snäll och skriva här på sidan utan skäll eller gnäll!

Oh Well!

Tillbaka på torget stannar jag till vid en inglasad affischtavla som tillhör Bahá’i – har nog gått förbi den åtskilliga gånger utan att bry mig om texten.

Läser och visst är väl budskapet glasklart denna gång!

IMG_9070

Foto: Glada Gotland

Men jag behöver ingen guru, metod eller lärare för att uppskatta mina medmänniskor att älska dem som de är när de går en stund på jorden.

Okej då Van, kanske en Fader och allra helst en egen trädgård så jag kan blomma ut ordentligt… after a shower…

Att ibland känna sig vilsen och vissen tillhör en del av livet – så skönt att få goda råd som gör att du fortsätter våga vara den du är. Hösten är ju färgsprakande härlig.

Efter gulnade blad kommer nya att knoppas och växa… en ynnest att få gå  promenad bland ruinerna lite längre ned i staden och låta spännande nya idéer växa fram!

Gula löv

Foto: Glada Gotland

Glada Gotland fortsätter släppa ut ord och bild i glädjens tjänst, för skojs skull, från trakterna av Södertorg där hemma stationen finns – hoppas du vill hoppa på den färggranna hösttåget du med –välkommen ombord!

Tag plats!

IMG_9069

Foto: Glada Gotland

PS: Ett sätt att visa att du Gillar är att du går in på vår Facebooksida och trycker på Gilla-knappen där, det höstgillas extra mycket… 

Tuuut & tack!

https://www.facebook.com/Glada-Gotland-393967354032666/timeline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *