Unicorn C !

Håller jag på att förvandlas till en Unicorn… helt ut!?

Jomen på väg in i duschen så såg jag ju hornet i pannan verkligen vackert (?) växa!

Jag som sällan, läs aldrig, brukar ha ett horn i sidan mot mina medmänniskor trivs i den här rollen, även om nu hornet försvann och det blev som vanligt platt fall när tvagningen var klar, så känner jag mig för det mesta som en Unicorn i sinnet

Hoppla vad skönt det är.

Får lära av kloka Linda Lidholm på Café Maffen att Unicorn faktiskt finns i Skottlands vapen!

 

Så vackert i fredligt syfte står då den där i Skottland och då kan den väl kärt få springa omkring och glädja oss här på Gotland. Visserligen har vi ju de ruskigt rysligt gulliga russen och en del är rädda för ryssen, då kan U göra en härlig horninsats av det fredligt puttande slaget!

Att det är en symbol som Linda försöker leva efter/som framkom i intervju med henne då L bland annat sa  ⇐(klickvänligt) om denna ordspråksillustration:

Förutom att det är roligt, tolkar jag det som att man ska vara sig själv, men man ska vara den bästa, unicorn-versionen av sig själv.

Men vad är nu en Unicorn mer undrar kanske du…på svenska en Enhörning som funnits länge länge , ja den har beskrivits enda sedan antiken och läs gärna historia här… och upptäckt att den är omtyckt av många många i många olika länder. Hornet enar oss fredligt fint!

https://en.wikipedia.org/wiki/Unicorn

Ja läs och hör gärna här… nu är vi på Irland och gungar igång tillsammans med andra mysiga människor och djur!

Det finns fler i min vänkrets som gillar denna fina varelse och deras ord och ögon får liksom en annan klang samt så klar skön blick när den kommer på tal. Då tycker jag vi skall tala om med den mer.

Nästa gång vi träffas ska jag bjuda dem, eller mig, U har öppet sinne, på en mysig magic in every bite middag…

…ser kanske grymt ut men Unicorns har humor och bjuder gott på sig själv… bieffekten är helt klart magiskt underbar!

När du nu sitter och funderar vem DU vill ha i ditt mysiga middagshörn… eller horn, lite lämplig inbjudnings musik.  Va inte så enahanda – enhörnings handla nu!

http://www.dagenshoroskop.nu/drommar/tydning/dr4430.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *