Vad betyder ditt namn? Glada Gotland gör trevlig namntest!

Har du också fallit för frestelsen som just nu flitigt förekommer bland annat på Facebook att kolla vad ditt namn betyder!?

Naturligtvis är det svårt att hålla sig ifrån detta – speciellt om ingen annan så att säga levande personer öser komplimanger över dig, ja då får du ta till lite värdefull uppriktig ärlig och i bästa fall härlig hjälp!

Så här blev resultatet om vi kör sökningen med några rara namn från ön!

Gotland vad betyder ...

Oj då, nu kommer hela ön på glid och vi kommer alla att kastas ut på äventyr, härligt att göra sig fri, annars så trivs jag ju så gott här hemma och i reklamen sägs ju att hela Jorden finns runt vår ö – så jag känner ingen rädsla och säger till er alla:

Välkomna hit – verkligheten här på ön är faktiskt som det visas i denna fina filmrulle – och det finns gott om plats för dig att upptäcka det också!

http://www.gotlandjordenrunt.se/

Låt oss fortsätta kolla namnbetydelsen på lite rara raukar:

Hoburgsgubben

”I en stor storm är du en fast klippa” – men så rätt det kan bli, bättre kalkstenskomplimang finns det!? Vad säger du Jungfrun!?

Jungfrun

I jämlikhetens namn och tecken så blev det naturligtvis eller lyckligtvis samma resultat. Jag tror minsann denna namntestare ”lyssnar på alla och uppfyller människors önskemål”

Törs vi ta ett frest och test till!? JO och det får bli en vågad ”fräckis”, får se vad den/vi tål. Fult att fuska så där tycker kanske du, okey då, jag tar konsekvenserna och fyller i:

Skitgubbe

Oj då – där fick jag svar på tal – men tur att ni människor där ute får tron återställd i mänskligheten tack var mig!

Nu är det din tur att testa dig själv – du törs – lovar att det kommer nåt gott och positivt ur det hela, lyckliga dig!

http://sv.nametests.com/test/vad-betyder-ditt-namn/311/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *