En förortsmästare ger V-tecknet!

Tog en avstickare till Stockholm mitt under ”Stockholmsveckan” – eller till några av förorterna av huvudstaden för att hälsa på Sir O i sitt rätta element. Han mötte upp vid Gott-Gott-Grillen som ligger frestande direkt vid den T-märkta uppgången.

blandat stockholm visby 173

Armarna i kors var det knappast utan en snabb Buddhafärd med åtminstone ena handen välsignat rätt på KA-ratten for vi först till Vällingby, The Birthförort till den alltid så Blommande gossen.

blandat stockholm visby 175

Vällingby Centrum är kult och vissa delar ser ut som det alltid gjort… V som i Victory för nostalgiker.

blandat stockholm visby 181

På K-märkta bion Fontänen funkar fortfarande förfärligt flimriga filmer – men här har Shrek raskt rymt från rullen!

blandat stockholm visby 176

I den lite nyare delen av V-centrum lockas med fri bangolf mitt bland affärerna. Då utmanar Herr O mig och sönerna, som är med på fastlandsfärden, i konsten att hantera boll och klubba utan att paja fönsterna på de tjusiga butikerna – även om här pågår utförsäljning och REA billigare än billigast SALE som bara satan på finaste gatan!

blandat stockholm visby 194

Men hur mycket än infödingen och de ditresta sorkarna koncentrerade sig på klubbföring, bollrullning, svansföring och/eller protokollplitande så gick segern lekande lätt till…

blandat stockholm visby 195

…smilfinken C som sprättade iväg bollen så grant & galant och kunde sedan spreta fram ett harmoniskt V-tecken i värsta Vällingbyvinnarstil!

blandat stockholm visby 179

Vinnartröjan på och mer mode i mer rullande stil nästa gång i en blogg nära dig…. som har glimten i ögat och glatt humör!  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *