Tongivande levande dödskallar

Lummelundagrottan eller Dödskallegrottan vilken vill du helst besöka!? Ja båda finns faktiskt här på ön just i Lummelundatrakten!

Seriegården

Fantomen och hans basta… eller bästa vän Guran står och vaktar ingången vid Seriegården till hans berömda grotta som här ser ut som en rätt behaglig lite fyrkantig dödskalle som knappast skapar dödsångest…

…men Glada Gotland har sett ”värre”, eller kanske bättre exemplar av diverse dödskallesymboler som jag flaggar för här i denna blogg:

blandat stockholm visby 252

När jag går Adelsgatan fram så visar symbolen sitt ansikte både här och där även om den ibland just saknar ansikte eller hänger och slänger på riktigt moderiktiga dockor.

blandat stockholm visby 253

Fotbolls VM är över och Tyskland vann och i det tätt befolkade landet så finns ju fotbollsklubbar av alla de slag. Sankt Pauli polarna gillar att visa upp sig på och i det gröna med sina T-shirts så sköna!

blandat stockholm visby 043

Som om det inte var nog med dödskallar på kläderna – lika bra att gå hela vägen – eller hela väggen och tapetsera friskt med en lite vackert flygande fjärilar i riktigt blommigt skalligt sällskap!

Söndagsutflykt Nyhamn 001

Dödskallarna tycks vara en symbol på toppen men en del verkar vill gå till botten och över allt dyker de upp!

Almedalen fredag 2014 019

Eller är det jag som ser i syne? Har jag fått solsting? Bästa att ta solhatten på!

Almedalen fredag 2014 027

För säkerhets skull så går jag hem och coolar ner mig i skuggan och njuter av lite härlig vinylmusik med sköna Cher som klämmer i med ”If I Could Turn Back Time” jag njuter av vinyltiden – men helt plötsligt så slår det mig att det är inte bara hårt som sten… det är ett skalleben!

cher 001

Men jag blir inte förfärad eller rädd utan vill ha mer vinyllyx så jag plockar fram Be-Bop Deluxe som får ge mer ton åt de läckert levande dödskallarna.

cher 003

 

Glada Gotland för vinyl i tiden, alltid!

Glada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *