För första gången!

Nu i helgen kommer ett par från ”Sveriges framsida” att besöka Gotland som väl än så länge har varit en ”baksida” för dem – för det är Premiär... ja första gången att stiga iland!

Den manliga delen av detta par, som jag känner mest, har åtskilliga gånger nämnt att han i egenskap av kappseglare gjort ”Gotland Runt” i sin fartfyllda segelbåt och då finns det ju knappast tid att kasta ankar eller ut några fendrar! Då skippas knopar och de lägger nog gärna på en knop – härifrån!

Själv så åker jag naturligtvis gärna runt i vårt härliga avlånga land när tillfälle ges, i alla väderstreck! Viktigt att besöka släkt, vänner, se nygamla platser och hitta nya influenser.  Men under resans gång så glimrar Gotland så starkt för mig så till slut alltid längtar eller… jag reser hem!

Det skall bli så spännande att se hur de själva ser på ”vår” ö – den kommer att få tala för sig själv… så glad att Glimra och/eller andra hjälper till att vara vanliga naturliga ambassadörer.

Varmt välkomna Eva ♥ Kenny!

Gotlandskarta med vindruvor utebilder 027

PS: På fredag kommer dessutom ”Tackan” & ”Bocken”…  rutinerade ö-resenären! Då kan vi klämma i ordentligt i en ny gemensam rauk & roll refräng, bääääätre än så blir det icke!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *