Levande lockande skyltar visar vägen!

Många härliga skyltar finns det som vill locka oss och visa vägen i livet eller kanske till goda affärer! Vilken typ av affär/butik/ställe kan det nu vara som döljer sig bakom detta klingande namn!? Vad än innehållet är så visst kittlar det skönt på tungan när jag uttalar eller sjunger fram detta lockande namn.

Umeå 009

Ibland så kan det också sitta fint med kort bejakande uppmaning – ta ett djupt andetag där i den nygjorda vägtunneln som du skall passera, njut av att du finns och …

Umeå 007

Andra moderna firmor får mig att fundera om det just nu finns någon villig senior att hyra som är en jäkel på att grädda gammaldags våfflor som blir så det härligt fint frasiga – för det måste det väl i alla fall seniorspecialkunskap till eller räcker det med att ungdomligt ge järnet?

Umeå 029

Men vem fasen törs gå in här?  Hur ser innehavaren ut?  Vad säljer dom?  Eller är det en resebyrå med kvistig kvastkompetens på Blå Kulla!?

Inför vårljuset 004

Då känns det tryggare när du redan på skylten i stort sett kan läsa ut hela sortimentet vad du har att vänta dig när du kommer in hos diversehandlaren. Än finns det fina minnesfröer som gror i dessa lokaler!

siffror 003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *