Taktik i Tensta

– ”Nä vi ä inte lika som bär – och jag har aldrig tränat boll med Herr Ibrahimović 

Bestämt säger nu den före detta VSB-tränaren Mr. O. Blom  efter flera friskt framrullande rykten i Stockholms sportiga Tenstatunnlar.

IMG_3480

Dessutom kör ju Herr OB KA – en bil från Ford som är så liten så det ryms bara en (1) matchboll i bagaget, speciellt nu när krockkudden löst ut. Men fotbollspassionen och den stolta hållningen hos dessa båda herrar går inte att ta miste på.

Anan ö-kändis tycktes fundera på snabbaste sättet att ta sig iväg på spåret för att fly från alla fårskallar och komma hem till ön å en äkta lammskallefest igen – är detta Bääääästa vägen mån tro!?

IMG_3477

Att den legendariske TV sportreportern Bengt Bedrup en gång togs in på Tensta Akuten är dock en sanning med många konsonanter.

IMG_3485

Efter att ordentligt ha vrickat tungan på bästa sändningstid så hamnade han här! Då blev han snabbt spolad i kröken och Karge… kurerad.

IMG_3493

Annars så går faktiskt diverse saker utan sjuk stress i Tensta – ja ibland förstås på 33 eller 45 varv i minuten. Men den forna Stora Torget skylten vilar lugnt och behagligt talar om att allt inte behöver vara öppet dygnet runt.

IMG_3488

Om du nu vill väcka den gamla Rabbis Records mannen från sitt ständiga bevakande av hurtiga sportnyheter – slå bara 115 30 så kanske han lyfter på luvan och luren och svarar!

IMG_3482

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *