Låt oss lustiga vara!

Du kanske säger: ”Norrköping,
Det är en jävla stad”
Då har du aldrig gått på stadens
Södra promenad
Jag går på promenaden
Jag dansar fram rentav
Jag går på promenaden
Seglar fram på soligt hav

Ja Ulf Lundells ”Jag går på promenaden”  får inleda denna lustfyllda del av Norrköping som har mycket att erbjuda – mer än bara 4-trappor upp!

Nånstans på promenaden
Minst fyra trappor upp
Där ligger snart Louise och jag
Och läser en Pin Up

Jag som trodde de bara läste NT där i staden – men icke, ajabaja, fy, usch… eller rättare skrivet så full av lust är det här i Pilska Peking.

IMG_3512

Här finns säkert och säkra saker för alla smaker – dessutom kan du fläska på ordentligt om du saknar alla hämningar!

IMG_3561

Även en liten bit utanför stadens Centrum, mot Lindö, så lustlockas det vid anrika Abborreberg

IMG_3539

...och då passar förstås lustiga Peter på att dra en fräckis och peka ut över Bråvikens badvatten där som han påstår sig ha simmat som en Pekinganka i.

IMG_3545

Vi tar oss tillbaka mot city och nu kommer han väl påstå att han har en egen krog också – och det skulle passa fint för sjön suger och vi har börjat bli rejält hungriga – en smaskig superbuffé sitter säkert fint!

IMG_3506

Lite glatt godis gör oss än mer tända – passar gott som dessert. Nu gäller det bara att borsta de tända tänderna noga innan sängen väntar.

IMG_3515

 Som avslutning så njuter vi av mer vatten – nu från Motala Ström som färgar sig så vackert och låter oss njuta i regnbågens alla fina färger.

IMG_3582

Under våra lustfyllda stadspromenader så har bilen fått stå – men jag tror den haft riktigt mysigt där i garaget den med!

IMG_3568

PS: Du har just varit parkerad på Upplev Norrköping Del III här på Glada Gotland – gå gärna tillbaka i arkivet så hittar du Del I & II – ja det finns sannerligen mycket lyckligt att berätta om denna stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *