Dagens rätt x 2

Hade nöjet 😉  att vara i staden i fredags och passade på att besöka Coop Forum under lunchtid – de har ett alldeles magiskt kök och serverar Dagens rätt som smakar… rätt! Dessutom alltid så go och glad personal. Mums!

Nu visste jag att Henrik Berggren släppt en ny skiva efter många års väntan och tvekan i sin formsvacka i livet. Och den stod där i backarna och väntade på mig, nära dagens rätt vid delikatessdisken. Det var … rätt x 2!!

Såg en så trevlig intervju på TV4 och efter diverse snack så blev jag naturligtvis intresserad hur han låter nu när demonerna skall ut -och jag säger wow!

Har lyssnat på plattan om och om igen och jag lyfter på hatten även om Henrik låter sin sitta på. Hjärtat på etiketten är till oss alla som vet att vi behöver bli älskade även i nöd.

En samling låtar som låter som om influenserna kommer från många ”stora” rockband men med texter och harmonier som låter mig beröras och röra.

Just att välja vinyl gjorde också att jag kom extra närmare Mr. Berggren och jag kunde snafsa och tafsa på brättet samt följa med i texterna i den utmärkta bifogade affischbilagan.

Här är vinylskivan i sitt storartade format outstanding… samt ljudet förstås eftersom min pickup lyfter upp ljudet till en så fin fyllig vibrerande upplevelse.

Men kära vänner detta Varg Hjärta bultar lika gott i vilket format och spelare som helst – lyssna och du lär känna slagen varmt vibrerande  & hoppfullt…

… Hold on to Your Dreams

Tack Henrik! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *