Hunden jag vill vara !

Fick frågan häromdagen om jag skulle skaffa mig hund… vilken sort skulle jag vilja ha då !?

En tyst ! …

…blev mitt snabba svar. Har blivit tillräckligt utskälld i mina dagar så en vänlig vovve åt det mysigt morrande hållet helt klart.

Nu när det dessutom är hundens år så är det väl dags… hörde fel först och trodde att det var hundens hår som gällde – men min drömhund vare sig fäller eller skäller.

Skrev förresten till den hundliknande revymakaren W. Palten…

Foto: Kennelklubben

...häromdagen och berömde honom samt sitt revygäng för en formidabel insats att få oss ö-bor att trivas i lustens tecken. Inget skäll där inte!

Jämförde föreställningen med en härlig LP-skiva med riktigt fina nummer med många sköna spår, skratt och fina melodier samt texter.

Vid ett tillfälle efter pausen när vi vackert vänt skivan eftar kaffit (!) var revyhunden Wilma uppe på scen och kollade sin kära husse lite… och då kom jag att tänka på fina stenkakorna och anrika 78-vars märket His Masters Voice.

Nu satt som sagt Wilma där mitt på scen och glodde på Her Masters Voice – och tittade längtande på att ”fåntratten” skulle bry sig lite mer om henne…  och kanske få sitta på en annan, för henne, mer hundvänlig naturscen 😉

Samtidigt så tror jag att W gillar vara med i rampljuset om blott en kort hundstund –  för annars skulle hon ju skälla!

Förresten – nu kom jag på vilken typ av hund som jag själv verkligen vill ha eller snarare va´ … en Diamond Dog såklart som också agerar fritt på livets lustiga scen !

 Vov & Wow !

Men den är är inte tyst utan sjunger så sköna hårresande (!) sånger så jag tror själv att jag blivit en etikett på en härlig skiva – åhhh nu njuter jag nyrikt under hundåret – vid tratten !

Keep cool
Diamond Dogs rule, ok
Hey-hey-hey-hey
Beware of the Diamond Dogs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *