Tysta hästkrafter !

Jag brukar artigt presentera mig när jag är ute bland folk & fä… förväntar mig att få lite respons men här gick jag bet 😉

Vad heter du min fina pålle !?

Foto: Glada Gotland

Men inget svar där inte…  heller inget frust eller annat ljud som hästar brukar ha för sig… naj detta var en riktigt lugn och anonym sak – helt enkelt ett hopplöst fall och en häst utan namn ! 

Men imponerande stoooor och jag undrar hur den namnlöse lyckats smita in i butiken utan att ge sig ifrån ett enda skrittande sprittande ljud … för att stanna där utan ptroooo!

Kanske drömmer den trots allt om  att få springa fritt ut i öknen – tillsammans med kusinkusarna igen. Husbandet får kompa.

I en helt annan butik fylld med bättre begagnade saker så hittar jag en LP-skiva som först vänder mig ryggen och säger SH!

Foto: Glada Gotland – klicka gärna tyst på plattan ⇑ så får du mer skivinfo!

Vilken dag – här blir det inte mycket till konversation i mina möten – men tystnad kan ju vara talande, så äntligen schhhhh på mig själv då!

Nu tar det en stund men så förstår jag att detta är ju en platta från StaffanStalledrängen !?… Nja men han som är född i samma stad som jag, Nyköping!

Hellstrand uppträdde här i bandet med passande namnet SH!  1985 är året och SH skrev förstås alla låtarna – albumet heter Vad Tyst Det Är… men visst låter det ordentligt – ett bevis på det är låten SKRIK !

I valet mellan tystnad och nåt som låter som väljer jag för det mesta det senare – och ljudet av tystnad kan ju tolkas på så många sätt, tack för det!

Ssssh – nu stampar hästen inom mig igång! Tio år för sent !? Nej – det är aldrig för sent !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *