Hur låter Lojsta?

Hur låter en socken när du närmar dig eller befinner dig i den? Så skönt tolkad blir Lojsta på första singeln av fler kommande sockentolkningar av och med EP´ s Trailer Park.

EP´s Trailerpark svartvit

Från vänster till höger: Ulf Jonsson – Gitarr.  Eric Palmqwist – Sång, gitarr.  Jesper Jonsson – Trummor.  Ruben Engzell – Bas.

Foto: Johan Bergmark 

Låten får mig att liksom paddla ut på träsket med lugna sköna tag mot det så kära huset och jag känner mig som hemma – tiden står still eller rör sig sakta så jag hinner befinna mig i nuet och kan fullt ut njuta. En skön kör från Tensta fyller sakta i och gör att mångfalden saknar gränser!

SINGELOMSLAG-Lojstasingeln1

Lyssna på låten här: http://eepurl.com/0V_fv

Med hjärtat fullt av Gotland  fyller Eric Palmqvist i:

– ”Första singeln heter Lojsta och är en hyllning till mitt sommarhus som ligger just i socknen Lojsta. Huset har gått i arv från min morfar via min mamma och nu till mej. Jag tillbringade nästan alla mina barndoms somrar där och nu åker jag dit så fort jag får tid över. I huset skrevs mycket av det material som ligger till grund för skivan.”

Nu väntar jag med spänning på övriga socknar och platser kommer att låta där Eric lekt, varit och formats som sork. Med sitt fantastiska band tar han med oss på en gotländsk musikalisk resa i världsklass.

Jag liksom Bysen glädjer oss åt med ull och lite naket hull och spanar vaket med pigga ögon åt det kommande spännande albumsläppet! En skön suck av sockenlängtan infinner sig i min kropp.

Bysen

http://epstrailerpark.com/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *