…och texten som jag skrev blir meningslös och dum…

I min lilla fantasimolnrapport här på Glada Gotland igår var jag  s å å å å å å  långt från verklighetens moln som det bara går – och se hur det nu går för mig när jag bombarderas av det äkta väderleksspänsten som vill visa verkligheten!

Möten med moln

Regn…

…utlovas till rekordmånga millimeter i mätaren… torrt är icke gott så välkommen säger alla växter förstås! Camparna darrar oförtjust.

Efter som jag är galen i musik, lite retro, så lovar jag att dansa samma dans som de gjorde i Woodstock  (1969) All Night Long, så i morgon har du sol, nån måtta på det blöta får det väl ändå vara!!

Men låt oss en stund till njuta av regnets melankoli – liksom dropparna som droppar talar om en tid som for förbi och VI glömde samla upp det blöta på rätt vett sätt.

Kommer du till exempel ihåg vem som sjöng originalet till denna regntunga melodi!? Här i utmärkt version av en person som regnade bort allt för tidigt. Ta fram ditt skyddande paraply !

Regntunga skyar vartän jag ser;
Nån sol finns ej mer utan dig.
Regnvåta furor tyst blicka ned;
Så grått allt sig ter utan dig.

Den fågel som nyss sjöng
Är plötsligt tyst och stum,
Och visan som jag skrev
Blir meningslös och dum.

Regntunga skyar vartän jag ser;
Nån sol finns ej mer utan dig.

Nu när jag har hållit mig kring 1969 när det gäller musik/tidrum så måste förstås Curry Melin få stå där igen i teverutan – fin och glatt peka med sin pinne på den svenska väderkartan och utlova det JAG/DU vill nu när sommarens fröjder kräver denna symbol! Tack!

För dig som ville ha en kvinna vid din pinne fick du vått vänta ända ända till 1976 då HON äntligen kom… inget fån här inte! 

Sist men aldrig trist en Popgissfråga… vem sjunger på väderskivan  !??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *