Positiva vibrationer efter MUSIK & QUIZ

Tack än en gång till alla lag som ställde upp den 17 oktober i MUSIK & QUIZ och slogs om vandringspriset som Sune och Clarence visar upp här!

Musik & Quiz vandringspris 2015

Foto: Anders Nylén

De deltagande lagen fick höra mycket musik från 60-70-80-tal där artisterna/grupperna var i centrum och nästan alla ”fåniga” följdfrågor var bortplockade.

Detta uppskattades av lagen och här är en positiv vibration från Roger Larsson i lag ”Den gode, den onde, den fule & Sven” som glädjer oss extra mycket:

Hej!

Jag vill bara tacka för att ni anordnade en mycket bra och trevlig tävling den 17:e oktober. Det var precis på lagom nivå.

Vi var mycket nöjda med tävlingen. Vi fick höra mycket bra musik och det var roliga kategorier. Fortsätt så!

Vi ser fram emot nästa höst när ni anordnar tävlingen igen!

Bästa hälsningar  Roger Larsson

En kategori som kanske stack ut lite mer än vanligt var vår lite knepiga V75 rad inklusive Dagens Dubbel där vi bjöd på fantasifulla alternativ att satsa på – och som alla vet är det ju alltid knepigt att satsa på rätt häst… speciellt om kusarna dessutom börjar sjunga 😉

1 v 75 Rätta svar

Inspirationen till detta var förstås att vi hade lyckan att befinna oss på Skrubbs travbanan eminenta mat och dryckesställe Charlies Travrestaurang där Örjan Hillbom, förutom att vara med och tävla i ett av lagen, Roskilde 91, som för övrigt var mästare från  2014, dukade upp en härlig buffé ´med blandat kalkonkött, sallad, bröd och en mycket delikat potatissallad. Mums!

Årets vinnare här på bild är CRACKERS

CRACKERS

Festfotograf: Anders Nylén

CRACKERS från vänster med första pris i hand: Markus Svedberg, Arne Carlsson, med vandringspriset i hand samt Olle Leino & Lennart Ahlqvist.

Till höger i blått skymtar en av förra årets mästare Olle Blom i lag Rosklide 91 som åkt från fastlandet bara för att försvara titeln – men när det gäller hästar och Olle så blir det mest gallopp 😉

Här kan du öppna slutdokument och kolla in hur tätt det var i slutspurten där på travbanan denna travliga kväll.

Ställningen MUSIK & QUIZ 17 oktober

Tack till ALLA –  lag, familjelag och ni fastlandsfans som kom såg och ställde upp med eget lag var ju extra roligt.

Extra värde full hjälp av Blondi, Bowie samt Ulrika som i vanlig ordning höll god ordning på de ystra unghingstarna.

https://www.youtube.com/watch?v=m3SjCzA71eM

Utgiven första gången 23 september 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *