Räven som smög i löven eller var det Löfven

När Glada Gotland i torsdags (4 juli) sensationellt kunde avslöja att några av våra politiker smygtränat med smink och gestaltat fyra kända Kissmedlemmar så missade vi totalt att titta åt vänster för där smög en slug räv bakom löven i Almedalen. Lika snabbt som den kom fram så försvann den för att idag listigt lägga ut sig i full frihet nu målad precis som forna Kiss trummisen Eric Carr (medlem 1980-1991) för att visa vad han kan som ”The Fox”.

eric_carr_kiss_by_gerky_art-d2yjxx1

Stefan Löfven är nu ingen gammal räv i politiken men rödmärkt sedan länge och nu skall han visa upp sin fina målning och målande tal. Mr. Carr dog i cancer 1991 men hade som medlem smittat av sig med sin entusiasm till bandet och fansen dessutom lite av en buspojke.

Nu kommer Stefan hedra Eric med att vifta på svansen och säkert försöka visa att det finns både bus, lust och list kvar i detta rävspel. Här på Gotland är ju dessutom det allra vackraste rosorna röda, Gotlands S-kommun är extra rö(r)d av hans närvaro och (S)tefan tror på en skabbfri framtid.

The fox - mask

 Trots sin ”ungdom” som partiledare så finns dock alltid chansen att åhörarna tycker det hört visan förr!

 

Räven raskar över isen, räven raskar över isen.

Får vi lov,  ja får vi lov att sjunga gubbarnas visa?

Så här gör gubbarna var de går, och var de sitter och var de står.

Så får vi lov,  ja får vi lov att sjunga gubbarnas visa?

 

Glada Gotlands länk till sig själv om du nu missade torsdagsinlägget: https://www.gladagotland.se/uncategorized/sensationellt-osminkat-sorl/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *